Rijksmuseum + 1 Uur Rondvaart Amsterdam

Ervaar de nationale trots van Holland, Het Rijksmuseum. Laat je verrassen door de wereldberoemde kunstwerken dat dit museum rijk is. 
Raak daarnaast ook onder de indruk van de prachtige Amsterdamse grachten, die al jaren tot het uniek werelderfgoed van UNESCO behoort.

Speciale prijs € 30.50 € 35.50 Boek tickets

Heineken Experience + 1 Uur Rondvaart Amsterdam

Laat het meest bekende merk van Amsterdam je overrompelen met de Heineken Experience!
Tijdens de één uur durende Amsterdam rondvaart zal je versteld staan van de schoonheid van de Amsterdamse grachtengordel.

 

Speciale prijs € 29 € 36 Boek tickets

Amsterdam XtraCold Icebar

Welkom in de coolste bar van Amsterdam! Ervaar het gevoel van het leven op het Mercurius schip in het jaar 1596. Overleef de ontberingen van de extreme kou en wees dapper genoeg wanneer het schip strand op het eiland Nova Zembla.

Speciale prijs € 18 € 19.95 Boek tickets

Body Worlds + 1 Uur Rondvaart Amsterdam

Hoe beïnvloed geluk ons lichaam en onze gezondheid? Leer de antwoorden op deze vraag bij BODY WORLDS: The Happiness Project.
In de één uur durende Amsterdam rondvaart zal je versteld staan van de schoonheid van de grachtengordel in Amsterdam.

 

 

Speciale prijs € 31 € 40 Boek tickets

Red Light Secrets + 1 Uur Rondvaart Amsterdam

Stap in een intrigerende wereld die voor anderen verborgen blijft en ontdek de geheimen van de beruchtste wijk van Amsterdam met de Red Light Secrets, het Museum van de Prostitutie.

Tijdens de 1 uur durende dag rondvaart in Amsterdam zull je versteld staan van de schoonheid van de Amsterdamse grachtengordel.

 

Speciale prijs € 21 € 28 Boek tickets

Madame Tussauds + 1 Uur Rondvaart Amsterdam

Stap in de wondere wereld van het beroemde Madame Tussauds wassenbeeldenmuseum in het centrum van de Amsterdam. In de één uur durende Amsterdam rondvaart zal je versteld staan van de (UNESCO World Heritage) Amsterdamse grachtengordel.

Speciale prijs € 34 € 41.50 Boek tickets

The Amsterdam Dungeon +1 Uur Rondvaart Amsterdam

Beleef de ultieme kick door het duistere verleden van Amsterdam met de Amsterdam Dungeon. 

Tijdens de 1 uur durende dag rondvaart in Amsterdam zal je versteld staan van de schoonheid van de Amsterdamse grachtengordel.

 

Speciale prijs € 32.50 € 40 Boek tickets

Body Worlds Amsterdam

Wereldwijd hebben de tentoonstellingen van BODY WORLDS over het menselijk lichaam meer dan 40 miljoen bezoekers getrokken. Waar wacht je nog op?

Speciale prijs € 18 € 20 Boek tickets