Tony's Chocolonely Moederdag Cruise

Tony's Chocolonely Moederdag Cruise

Boek uw tickets vanaf€ 22,50

Tony’s Chocolonely Moederdag Cruise Amsterdam

Chocoladeliefhebbers én moederskindjes opgelet! In samenwerking met Tony’s Chocolonely biedt LOVERS canal cruises op Moederdag een unieke vaart aan. Je kunt gedurende 90 minuten genieten van koffie of thee en veel chocolade van het Amsterdamse merk Tony’s Chocolonely. Smul van de vele verschillende smaken! Ben je fan van melkchocolade met karamel zeezout? Of ga je voor de feestelijke popcorn discodip variant? En vergeet de witte framboos knetter reep niet te proberen. Quality time met je moeder is nog nooit zo lekker geweest.

Boek nu je tickets voor Moederdag

Loopt het water je al in de mond? Naast de verschillende smaken chocolade is de Moederdag Cruise inclusief koffie, thee én natuurlijk warme Tony’s chocolademelk. De boottocht vertrekt vanaf de Prins Hendrikkade 25 en vaart langs de mooiste bezienswaardigheden van Amsterdam. De eeuwenoude grachtenpanden, de beroemde Westerkerk en de Magere Brug, alles is mooier vanaf het water.

Mocht je na de rondvaart nog geen genoeg  van al het chocola hebben kregen, ontvang je ook nog een kortingsvoucher om in te wisselen bij de nieuwste winkel van Tony’s Chocolonely op slechts 7 minuten loopafstand van LOVERS canal cruises.


Prins Hendrikkade 25, Amsterdam

Opstap locatie