1 Uur Rondvaart Amsterdam

Een Rondvaart Amsterdam is de perfecte activiteit om de hoofdstad te leren kennen. Jouw dagje uit in Amsterdam wordt pas echt compleet met deze tour. Boek snel!

Speciale prijs € 16 € 18 Boek tickets

1 Uur Avond Rondvaart Amsterdam

Bemachtig snel tickets voor een bijzondere Avond Rondvaart Amsterdam. Ervaar de mooie uitzichten terwijl je ondertussen alles leert over de grachtengordel!

Speciale prijs € 16 € 18 Boek tickets

Semi-open Boot Rondvaart

In deze Semi-open Boot geniet je van de zon bij mooi weer, of zit je veilig overdekt op een regenachtige dag. Kies voor deze authentieke Rondvaart Amsterdam!

Speciale prijs € 13 € 18 Boek tickets

Tony's Chocolonely Moederdag Cruise

In samenwerking met Tony’s Chocolonely biedt LOVERS op Moederdag een unieke vaart aan. Je kunt gedurende 90 minuten genieten van koffie of thee en 100% slaafvrije chocolade.

Tickets vanaf € 22,50 Boek tickets

Koningsdag Cruise

Vaar 90 minuten mee op een sloep met de Koningsdag Cruise en vier deze speciale dag vanaf de Amsterdamse grachten. Inclusief drankjes en muziek.

Tickets vanaf € 49.50 Boek tickets

Cruise Like A Local

Stel de leukste route samen met de Persoonlijke Rondvaart Amsterdam. Jij gaat cruisen als een local en komt alle ins en outs te weten. Stap snel aan boord!

Tickets vanaf € 24,50 Boek tickets

Amsterdam Burger Cruise

Ga mee op de leuke Amsterdam Burger Cruise! Terwijl je geniet van mooie uitzichten proef je lekkere burgers en drink je onbeperkt bier, wijn en frisdrank.

Tickets vanaf € 39 Boek tickets

Amsterdam Pizza Cruise

Ga mee op Amsterdam Pizza Cruise en proef de lekkerste pizza’s. Terwijl je uitkijkt op de prachtige grachten geniet je bovendien van onbeperkte drankjes.

Tickets vanaf € 39 Boek tickets

Amsterdam Diner Cruise

Reserveer tickets voor een onvergetelijke Amsterdam Diner Cruise. Kies je favoriete gerechten uit en bewonder het mooie Amsterdam bij nacht. Boek snel!

Speciale prijs € 79 € 89 Boek tickets

Candlelight Cruise

Met deze romantische rondvaart door Amsterdam kan de avond van jou en je geliefde niet meer stuk. Boek snel en bereid je voor op een avond romantiek aan boord.

Tickets vanaf € 39 Boek tickets

Water Colors Cruise

Amsterdam wordt omgetoverd tot een ware lichtstad tijdens het Amsterdam Light Festival. Deze afvaartlocatie bevindt zich bij de Prins Hendrikkade en vertrekt iedere dag tijdens het festival.

Speciale prijs € 19.50 € 22,50 Boek tickets

Dagvaarten / Avondvaarten

Lovers Canal Cruises staat bekend om haar expertise in professionele en uiteenlopende rondvaarten. Een Rondvaart Amsterdam is de perfecte manier om de stad vanaf het water te ontdekken en alles te weten te komen over de rijke historie. Je kunt kiezen uit verschillende dag- en avondvaarten die allen een audiogids aan boord beschikbaar hebben om je van interessante informatie te voorzien. De authentieke boten zijn bovendien ingericht met een comfortabel interieur om deze tocht zo fijn mogelijk te maken. Jouw Rondvaart Amsterdam is voordelig en gemakkelijk online te boeken via deze website. Kies je favoriete Rondvaart Amsterdam en vaar binnenkort door de wereldberoemde Amsterdamse grachten.

Dagvaarten en avondvaarten

Wil jij Amsterdam op klaarlichte dag beleven, of kies je liever voor een Rondvaart Amsterdam in de avonduren met romantisch schemerlicht? Ook kun je de dagvaarten en avondvaarten gemakkelijk combineren met een diner. Trakteer jouw geliefde bijvoorbeeld op de Candlelight Cruise. Terwijl je proeft van lekkere wijnen bij kaarslicht, heb je gedurende deze Rondvaart Amsterdam uitzicht op de prachtig verlichte grachten. Romantischer wordt het haast niet! Onder de dagvaarten en avondvaarten bevindt zich ook de Amsterdam Diner Cruise. Tijdens deze canal cruise verzorgt onze bekroonde chef-kok een uitgebreid diner, terwijl je geniet van een indrukwekkend uitzicht. Een lekkere beef burger proeven en onbeperkt drankjes drinken kan tijdens onze Amsterdam Burger Cruise. De dagvaarten en avondvaarten van Lovers Canal Cruises bieden een passende tocht voor iedere gelegenheid.

Klein maar fijn: de bijzondere Small Boat Cruise

Ontdek de meest exclusieve plekken van de grachtengordel met de Small Boat Cruise. Tijdens deze Rondvaart Amsterdam neemt de rederij je mee naar de pittoreske en smalle grachten waar de grotere boten niet kunnen komen. Ontdek de rosse buurt vanaf het water en geniet bij goed weer van het open dak. Een aantal van de beschikbare boten wordt aangedreven door zonne-energie waardoor de Rondvaart Amsterdam tours ook nog eens milieuvriendelijk zijn. Een Rondvaart Amsterdam met Lovers Canal Cruises is een van de meest authentieke manieren om de prachtige stad te leren kennen. De tour is bovendien in maar liefst 19 talen beschikbaar. Zo is onze Rondvaart Amsterdam ook een ideale dagbesteding voor jou en je internationale vrienden. Veel vaarplezier!