Rondvaart Amsterdam (1 uur)

Met deze rondvaart in Amsterdam ontdek je de hoofstad op een geheel nieuwe manier. Maak jouw dag in Amsterdam compleet met deze tour. Boek nu je tickets!

Speciale prijs € 17 € 19 Boek tickets

Semi-open Boot Rondvaart

In deze Semi-open Boot geniet je van de zon bij mooi weer, of zit je veilig overdekt op een regenachtige dag. Kies voor deze authentieke Rondvaart Amsterdam!

Speciale prijs € 17 € 19 Boek tickets

Cruise Like A Local

Stel zelf je route samen tijdens Cruise Like a Local. Verken de grachten van Amsterdam en leer alles over dit werelderfgoed. Stap snel aan boord!

Tickets vanaf € 24,50 Boek tickets

Small Boat Cruise Anne Frank Huis

De Small Boat Cruise Amsterdam van Lovers Canal Cruises is een onvergetelijke ervaring. Je ontdekt de mooiste plekken waar de grote boten niet kunnen komen!

Speciale prijs € 16 € 18 Boek tickets

Small Boat Cruise Rijksmuseum

De Small Boat Cruise Amsterdam van Lovers Canal Cruises is een onvergetelijke ervaring. Je ontdekt de mooiste plekken waar de grote boten niet kunnen komen!

Tickets vanaf € 16 Boek tickets

Small Boat Cruise City Hall

De Small Boat Cruise Amsterdam van Lovers Canal Cruises is een onvergetelijke ervaring. Je ontdekt de mooiste plekken waar de grote boten niet kunnen komen!

Tickets vanaf € 16 Boek tickets

Amsterdam Burger Cruise

Ga mee op de leuke Amsterdam Burger Cruise! Terwijl je geniet van mooie uitzichten proef je lekkere burgers en drink je onbeperkt bier, wijn en frisdrank.

Tickets vanaf € 42,50 Boek tickets

Amsterdam Pizza Cruise

Ga mee op Amsterdam Pizza Cruise en proef de lekkerste pizza’s. Terwijl je uitkijkt op de prachtige grachten geniet je bovendien van onbeperkte drankjes.

Tickets vanaf € 42,50 Boek tickets

Amsterdam Diner Cruise

Reserveer tickets voor een onvergetelijke Amsterdam Diner Cruise. Kies je favoriete gerechten uit en bewonder het mooie Amsterdam bij nacht. Boek snel!

Tickets vanaf € 92,50 Boek tickets

Candlelight Cruise

Met deze romantische rondvaart door Amsterdam kan de avond van jou en je geliefde niet meer stuk. Boek snel en bereid je voor op een avond romantiek aan boord.

Tickets vanaf € 42,50 Boek tickets

Splashtours Amsterdam

Ga op een unieke stadstour op land én water. Hoe? Met de amfibiebus: een bus en boot in één. Reserveer je tickets nu!

Tickets vanaf € 29.50 Boek tickets

Dagvaarten / Avondvaarten

Lovers Canal Cruises staat bekend om haar expertise in professionele en uiteenlopende rondvaarten. Een Rondvaart Amsterdam is de perfecte manier om de stad vanaf het water te ontdekken en alles te weten te komen over de rijke historie. Je kunt kiezen uit verschillende dag- en avondvaarten die allen een audiogids aan boord beschikbaar hebben om je van interessante informatie te voorzien. De authentieke boten zijn bovendien ingericht met een comfortabel interieur om deze tocht zo fijn mogelijk te maken. Jouw Rondvaart Amsterdam is voordelig en gemakkelijk online te boeken via deze website. Kies je favoriete Rondvaart Amsterdam en vaar binnenkort door de wereldberoemde Amsterdamse grachten.

Dagvaarten en avondvaarten

Wil jij Amsterdam op klaarlichte dag beleven, of kies je liever voor een Rondvaart Amsterdam in de avonduren met romantisch schemerlicht? Ook kun je de dagvaarten en avondvaarten gemakkelijk combineren met een diner. Trakteer jouw geliefde bijvoorbeeld op de Candlelight Cruise. Terwijl je proeft van lekkere wijnen bij kaarslicht, heb je gedurende deze Rondvaart Amsterdam uitzicht op de prachtig verlichte grachten. Romantischer wordt het haast niet! Onder de dagvaarten en avondvaarten bevindt zich ook de Amsterdam Diner Cruise. Tijdens deze canal cruise verzorgt onze bekroonde chef-kok een uitgebreid diner, terwijl je geniet van een indrukwekkend uitzicht. Een lekkere beef burger proeven en onbeperkt drankjes drinken kan tijdens onze Amsterdam Burger Cruise. De dagvaarten en avondvaarten van Lovers Canal Cruises bieden een passende tocht voor iedere gelegenheid.

Klein maar fijn: de bijzondere Small Boat Cruise

Ontdek de meest exclusieve plekken van de grachtengordel met de Small Boat Cruise. Tijdens deze Rondvaart Amsterdam neemt de rederij je mee naar de pittoreske en smalle grachten waar de grotere boten niet kunnen komen. Ontdek de rosse buurt vanaf het water en geniet bij goed weer van het open dak. Een aantal van de beschikbare boten wordt aangedreven door zonne-energie waardoor de Rondvaart Amsterdam tours ook nog eens milieuvriendelijk zijn. Een Rondvaart Amsterdam met Lovers Canal Cruises is een van de meest authentieke manieren om de prachtige stad te leren kennen. De tour is bovendien in maar liefst 19 talen beschikbaar. Zo is onze Rondvaart Amsterdam ook een ideale dagbesteding voor jou en je internationale vrienden. Veel vaarplezier!