1 Uur Rondvaart Amsterdam

Een Rondvaart Amsterdam is de perfecte activiteit om de hoofdstad te leren kennen. Jouw dagje uit in Amsterdam wordt pas echt compleet met deze tour. Boek snel!

Speciale prijs € 16 € 18 Boek tickets

1 Uur Avond Rondvaart Amsterdam

Bemachtig snel tickets voor een bijzondere Avond Rondvaart Amsterdam. Ervaar de mooie uitzichten terwijl je ondertussen alles leert over de grachtengordel!

Speciale prijs € 16 € 18 Boek tickets

Cruise Like A Local

Stel de leukste route samen met de Persoonlijke Rondvaart Amsterdam. Jij gaat cruisen als een local en komt alle ins en outs te weten. Stap snel aan boord!

Tickets vanaf € 24,50 Boek tickets

Amsterdam Burger Cruise

Ga mee op de leuke Amsterdam Burger Cruise! Terwijl je geniet van mooie uitzichten proef je lekkere burgers en drink je onbeperkt bier, wijn en frisdrank.

Tickets vanaf € 39 Boek tickets

Amsterdam Pizza Cruise

Ga mee op Amsterdam Pizza Cruise en proef de lekkerste pizza’s. Terwijl je uitkijkt op de prachtige grachten geniet je bovendien van onbeperkte drankjes.

Tickets vanaf € 39 Boek tickets

Amsterdam Diner Cruise

Reserveer tickets voor een onvergetelijke Amsterdam Diner Cruise. Kies je favoriete gerechten uit en bewonder het mooie Amsterdam bij nacht. Boek snel!

Tickets vanaf € 79 Boek tickets

Candlelight Cruise

Met deze romantische rondvaart door Amsterdam kan de avond van jou en je geliefde niet meer stuk. Boek snel en bereid je voor op een avond romantiek aan boord.

Tickets vanaf € 39 Boek tickets

Water Colors Cruise

Amsterdam wordt omgetoverd tot een ware lichtstad tijdens het Amsterdam Light Festival. Deze afvaartlocatie bevindt zich bij de Prins Hendrikkade en vertrekt iedere dag tijdens het festival.

Speciale prijs € 19.50 € 22.50 Boek tickets