Boek nu met 10% korting

Artis Royal Zoo Express

Gezellige dag uit met het hele gezin

 

Artis Royal Zoo Express

|

De ideale manier om samen met het gezin een dagje uit te gaan: neem de Artis Royal Zoo Express! Bezoek de oudste en beroemdste dierentuin van Nederland in combinatie met een 1 uur durende rondvaart. De Artis Royal Zoo Express vaart volgens een vastgesteld tijdschema en vervoert u binnen 20 minuten vanaf het Centraal Station naar Artis. Op de terugweg naar het Centraal Station kunt u genieten van een rondvaart van 35 minuten door de mooie grachten van Amsterdam. Met de Artis Royal Zoo Express betaalt u slechts €26,00 voor volwassenen (in plaats van €34,50) en €19,50 voor kinderen (in paats van €23,95), inclusief uw entree kaartje voor Artis!Speciale combinatie aanbieding met Artis Zoo

 

Cruise informatie

     
 

Gidsenservice

Beschikbaar in 15 talen
     
 

Opstapplaats

De Artis Royal Zoo Express vertrekt vanaf de westzijde van het Centraal Station op de steiger nabij de taxi-standplaats. Parkeergarage Centraal Station is gesitueerd op de Prins Hendrikkade. Deze biedt plaats aan meer dan 500 auto`s en is 7 dagen per week en 24 uur per dag geopend.

     
 

Opstapplaats groepen

De Artis Ryal Zoo Express vertrekt vanaf de kade op de Prins Hendrikkade 25. Groepen vanaf minimaal 30 personen. Drop on / Drop off voor bussen mogelijk (3 halteplaatsen).

     
 

Brochure

Winter brochure 2014-2015 (pdf)
     
 

Vertrektijden

Dagelijks elk uur
Eerste afvaart: 10.00 uur
Laatste afvaart: 13.00 uur

U wordt dagelijks standaard om 15:15 /16:15/17:15 uur opgehaald bij Artis steiger Nijlpaardbrug. U vaart in circa 35 minuten terug naar het Centraal Station.

     

Tickets en prijzen

     
 

Volwassene

€ 26,00
 

Kind 3-9

€ 19,50
     
   

Combinatieticket Artis en Day Canal Cruise: Een combinatieticket is geldig voor de heen- en terugreis met de Artis Zoo Express en dient tevens als toegangsbewijs voor Artis.

Bent u in het bezit van een Artis abonnement of wilt u alleen gebruik maken van de pendeldienst naar Artis? Dan gelden de volgende prijzen: Volwassene: € 15,00, Kinderen € 8,00. Kinderen tot 3 jaar gratis. Een reguliere ticket is geldig voor een 1 uur durende rondvaart van het Centraal Station naar Artis en de terugreis met de Artis Zoo Express naar het Centraal Station. Het toegangsbewijs voor Artis zit niet bij de prijs inbegrepen. Kies in het reserveringsmenu voor: Artis Zoo Express - zonder entree.

     
 

Kaartverkoop


Kaarten voor de Artis Royal Zoo Express zijn beschikbaar bij de verschillende verkooppunten van Rederij Lovers.

     
 

Reserveren

Vanaf 8 personen T +31 (0) 20-530 10 90 , < 8 personen hoeft u niet te reserveren. U bent altijd Welkom!

     

Rolstoelen

 

Bij de Artis Royal Zoo Express is het helaas niet mogelijk om een rolstoel mee aan boord te nemen. Voor overige mogelijkheden kunt u contact opnemen met de afdeling reserveringen op T +31 (0) 20-530 10 90.