U bent hier : Home » Nieuws en evenementen
Amsterdam Light Festival 2016

Amsterdam Light Festival 2016

Dit jaar zal het Amsterdam Light Festival plaatsvinden van 1 december 2016 t/m 22 januari 2017.

 
Nieuwe open boot Lovers

Nieuwe open boot Lovers

Binnenkort neemt Lovers Canal Cruises een nieuw soort open boot in gebruik. Deze Dock-boot biedt het comfort van een reguliere rondvaartboot, maar is ook klein genoeg om door kleinere grachten te varen. De boot wordt aangedreven door zonne-energie en is volkomen stil.

 
Lovers Privé Rondvaartboten

Lovers Privé Rondvaartboten

Welkom aan boord!

Varen met een Privé Rondvaartboot door de Amsterdamse grachten biedt u de mogelijkheid om zelf uw route te bepalen. De schipper brengt u op plekken, waar u met de reguliere rondvaart niet zult komen.

De VIP en Ramses Shaffy zijn te boeken voor 2 tot 12 personen. De Privé Rondvaart met eigen schipper duurt 1,5 uur en vertrekt en eindigt op de steiger van CS Oost (bij restaurant Loetje). voor meer info kunt u mailen naar info@lovers.nl

 
Gay Pride 2016

Gay Pride 2016

De Amsterdam Gay Pride 2016 is dit jaar van 23 juli tot en met 7 augustus. De traditionele botenparade is op zaterdag 6 augustus.

 
Dineren op de grachten is in

Dineren op de grachten is in

 

Zaterdag 31 januari schrijft Het Parool dat dineren op de grachten hartstikke in is. Rederij Lovers begon 25 jaar geleden met de introductie van het ‘Floating Dinner’. Nu is dit fenomeen uitgegroeid tot een van de populairste activiteiten op het water. Joke Lovers vertelt Parool verslaggeefster Hiske Versprille enthousiast over de opkomst van het varend dineren. In de begin jaren was het echt pionieren. Uiteindelijk is het varend dineren met de komst van ons zelf gebouwde salonschip ‘Stan Huygens’ uitgegroeid tot een arrangement van hoogstaande kwaliteit. De vraag naar middenklasse restaurants is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Daarom hebben wij een aanbod op maat ontwikkeld waar een grote diversiteit aan gasten gebruik van maakt.

 

 
Lichten trekken recordaantal

Lichten trekken recordaantal

De derde editie van het Amsterdam Light Festival heeft een recordaantal bezoekers getrokken. Maar liefst 730.000 mensen bezochten het evenement maakte de organisatie bekend. Deze editie was groter dan ooit met veertig kunstwerken van gerenommeerde kunstenaars. Rederij Lovers heeft ontzettend veel gasten mogen ontvangen die een rondvaart langs de kunstwerken wilden maken. De rederij wil dan ook de organisatie van het festival, haar personeel en alle gasten hartelijk danken voor het mede mogelijk maken van een geslaagd event.

 
Rondvaart u mee?

Rondvaart u mee?

Burgermeester Eberhard vd Laan

Op zondag 6 juli zal de tweede editie van de Dag van de Rondvaart plaatsvinden! Een leuk evenement georganiseerd door alle rondvaartrederijen in Amsterdam. Tijdens deze dag, die plaatsvindt op het Marine establishment op de Kattenburgerstraat in Amsterdam, kunnen Amsterdammers ervaren hoe mooi, gezellig en sfeervol onze hoofdstad is vanaf het water.

Er zullen op het terrein verschillende standjes staan met maritieme informatie, leuke muziek en flink wat entertainment voor de kids. De rederijen willen op deze dag alle inwoners van Amsterdam kennis laten maken met de diversiteit en innovaties binnen de rondvaartbranche. En hoe kunnen wij dat beter doen dan met een gratis rondvaart?

 

 

 

 

 
John vd Heuvel aan boord Lovers

John vd Heuvel aan boord Lovers

Interview met AT5 frank Awick

Deze week mochten wij misdaadverslagever en tv personality John van den Heuvel verwelkomen aan boord van Lovers. Hij werd geinterviewd door Frank Awick van AT5. Zie het complete interview middels onderstaande url. 

http://www.at5.nl/tv/in-de-stad/aflevering/15633

 
Vier vaderdag met Lovers

Vier vaderdag met Lovers

Vaders zijn leuk, vaders zijn tof, vaders zijn een beetje gek, maar vaders zijn ook speciaal en bij Lovers vinden wij dat al helemaal. Op vaderdag besteden wij daarom extra aandacht aan alle lieve leuke toffe vaders. Op vertoon van uw ticket ontvangt daarom iedere vader op zondag 15 juni, in ons eigen Van Gogh cafe een heerlijke ijskoude Heineken. Een goed begin of afsluiting van een fijne Lovers rondvaart

 
Acteur Victor Low aan boord Lovers

Acteur Victor Low aan boord Lovers

Grachtentour samen met AT5

Een van Nederlands beste acteurs Victor Low was onlangs aan boord van Lovers. Samen met AT5 en Frank Awick maakten wij een mooie stadsrondvaart om o.a. over zijn nieuwe film `Michiel de Ruyter` te praten. Kapitein Frenk en een van onze beste gidsen John konden veel over de stad vertellen.

 
Stephen Hawking aan boord Lovers

Stephen Hawking aan boord Lovers

Stephen Hawking de genie uit Cambridge die faam heeft verworven als briljant theoretisch natuurkundige en kosmoloog, heeft afgelopen weekend voor Lovers gekozen om de door de schitterende grachten van Amsterdam te varen. Hij is
tevens een inspiratiebron voor diegenen die getuige zijn geweest van de moedige overwinning op zijn handicap. Lovers beschikt al vele jaren over de Jannes Lovers een schip wat een speciale rolstoellift aan boord heeft.

 
Tip - Lovers rondvaart voor kinderen

Tip - Lovers rondvaart voor kinderen

Met de kinderen Amsterdam ontdekken

Met de kinderen of kleinkinderen Amsterdam bekijken is met al die trams, auto’s en natuurlijk fietsers hard werken! Amsterdam vanaf het water bekijken maakt uw dagje uit meteen een stuk minder stressvol en ook nog eens extra spannend voor de kinderen.

Naast varen bieden wij ook vele interessant combinaties met Amsterdamse topattracties. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan het beroemde wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds, het spookhuis The Amsterdam Dungeon of aapjes kijken in de dierentuin Artis? Met deze combinatiekaarten bent u goedkoper uit dan dat u losse entree bewijzen koopt. Door uw toegangsbewijzen bij Lovers Company te kopen ontwijkt u tevens de lange wachttijd aan de kassa. Leuk voor met de kinderen of voor een schoolreisje.

 
Cadeau tip - Lovers cadeaubon

Cadeau tip - Lovers cadeaubon

Het blijft lastig, een leuk cadeau voor iemand vinden. Herkenbaar? Kies dan voor een cadeaubon van Lovers en geef iemand zo`n heerlijke rondvaart cadeau. U kunt ons bellen en wij sturen u deze graag toe, maar u kunt ze ook afhalen bij onze Lovers verkooppunten.

 
Lovers en Keukenhof trotse samenwerking

Lovers en Keukenhof trotse samenwerking

2e prijs praalwagen park Keukenhof

 

Lovers en Keukenhof zijn trots op samenwerking en 2e prijs van praalwagen Park Keukenhof tijdens drukke bloemencorso op 3 mei jl in Lisse met 60.000 bezoekers aldaar.

 

 
Leuk voor moederdag

Leuk voor moederdag

Vier het samen bij Lovers

Moeders zijn speciaal en bij Lovers vinden wij dat al helemaal. Op moederdag besteden wij daarom extra aandacht aan alle lieve moeders. Op vertoon van uw ticket ontvangt daarom iedere moeder op zondag 11 Mei, in ons eigen Van Gogh cafe een heerlijk glas Prosecco.

 
Lovers is klaar voor Koningsdag

Lovers is klaar voor Koningsdag

Koningsdag 2014 wordt dit jaar voor het eerste gevierd. Deze feestelijke dag wordt een dag eerder gevierd dan de officiële datum 27 april, de verjaardag van koning Willem-Alexander. Maar heel Amsterdam zal een groot feest zijn. Ter ere hiervan verschijnen momenteel al diverse `kronen` op de Lovers boten. Kijk voor de laatste informatie verder op onze website. Een hele fijne dag alvast voor alle feestvierders.

 
Doe mee aan de Selfie contest

Doe mee aan de Selfie contest


2014 is het jaar van de "Selfie", doe net zoals Barack Obama of een van de celebs tijdens de Oscars. Selfies zijn `fun` met of zonder `duckface`. 

Create en upload jouw eigen "Selfie" op onze eigen Lovers facebook pagina https://www.facebook.com/RederijLovers  
en win een Lovers Candle Light Cruise voor twee. 

May the best Selfie win!
 

 
Koningsdag 2014, zaterdag 26 april

Koningsdag 2014, zaterdag 26 april

Aanpassing vaarten

Lovers rondvaarten varen ook op Koningsdag. Echter vanwege de drukte zijn de routes enigszins aangepast. Onze ervaren schippers kiezen voor u de best mogelijke route. De Day cruises en de Artis Royal Zoo express varen wel echter (mogelijk) in een aangepaste route. De Museumline en de Floating Dutchman varen beide niet. Er zijn mogelijkheden omtrent de water-taxi, voor de precieze invulling en alle andere mogelijkheden verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Het Van Gogh cafe zal de gehele dag gesloten zijn.  Lovers wenst alle feestgangers een fijne Koningsdag!
 
Voor meer informatie omtrent de grachten kijk ook www.amsterdam.nl/koningsdag of www.water.nl

 
Andre van Duin herdoopt boot

Andre van Duin herdoopt boot

Andre van Duin herdoopt zijn eigen boot ter ere van zijn 50 jaar artiestenjubileum. Al 17 jaar vaart de rondvaartboot - Andre van Duin-  door de Amsterdamse grachten. Omdat Andre van Duin dit jaar 50 jaar in het vak zit, mocht hij zijn boot herdopen. Andre van Duin werd 17 jaar geleden met een boot geeerd voor zijn vijftigste verjaardag. En donderdag 20 maart werd hij opnieuw in het zonnetje gezet vanwege zijn vijftigjarig artiestenjubileum. Zelf kan Andre van Duin er wel om lachen: "ik drijf nu al 17 jaar rond". Amsterdammers houden er nu eenmaal van, als een Rotterdammer in de grachten drijft. Speciaal voor dit event en om de unike samenwerking met  Keukenhof te vieren, werd de "Andre van Duin" in een fleurig Keukenhof Tulip Express motief gebracht.

 
Mainstreet aan boord Lovers

Mainstreet aan boord Lovers

Winnaars Xite op Lovers museumboot

Mainstreet is sinds de oprichting in 2012 een instant succes. Afgelopen jaar debuteerde zij op nummer 1 met hun eerste album ‘Breaking The Rules’ en elke single van het album scoort.  Mainiacs kunnen geen genoeg krijgen van Mainstreet.  Dit blijkt uit het nummer ‘Hell’s A Lot Like Love’. Elke keer dat de video wordt gedraaid op XITE explodeert Twitter met Mainiacs. ‘Hell’s A Lot Like Love’ levert Mainstreet een nominatie op voor ‘Best Pop’ en met zulke actieve fans zijn Mainiacs ook genomineerd voor de ‘Streetteam Award’.En deze award hebben ze op 13 maart gewonnen en gevierd aan boord van een van Lovers boten.

 
Springkussen rondvaartboot?

Springkussen rondvaartboot?

Onlangs in de Telegraaf

Wellicht heeft u het in de Telegraaf gelezen, maar afgelopen week is er een man op de Singelgracht op een van de Lovers rondvaartboten gesprongen. Door de sterke dakconstructie ging deze man niet door het dak en kwam in het water terecht. De gasten kwamen met de schrik vrij en de man behaalde een natpak.

 
Bijna lente, erop uit met Lovers

Bijna lente, erop uit met Lovers

Het is bijna 21 maart en dan start de nieuwe lente. Lovers heeft weer iets moois en fleurigs. Hou onze site in de gaten voor deze nieuwe aanwinst.

 
Winnaar Like, Share en Win actie

Winnaar Like, Share en Win actie

Winnaar Valentijn actie bekend

Velen hebben meegedaan aan de Valentijns Like Share en Win facebook actie en wij hebben een winnares. Zij is al op de hoogte gebracht en wij wensen haar veel plezier aan boord van een van onze schepen

 
Verkoopunits Schiphol

Verkoopunits Schiphol

Nu ook verkoopunits van Lovers Company op Schiphol. Lovers Company heeft sinds 1 januari 2014 ook verkoopunits op Schiphol. Deze verkoopunits bevinden zich op Schiphol Plaza naast spoor 5&6, aankomsthal 2 en op de Holland boulevard achter de douane. Bij onze verkoopunits op Schiphol kunt u terecht voor vragen en reserveringen voor de Rederij Lovers, Lovers Powerzone en de Watertaxi Centrale Amsterdam. Tevens is onze verkoopunit op Schiphol Plaza het meeting point voor onze multimedia tour Schiphol Behind the Scenes.

 
LIKE, SHARE & WIN Valentijnsactie

LIKE, SHARE & WIN Valentijnsactie

LIKE & SHARE onze Valentijnsactie op Facebook en maak kans op een romantische Candle Light Cruise voor twee personen met Valentijnsdag. Tijdens Valentijn organiseert Lovers Company een romantische Candle Light Cruise door de verlichte grachten van Amsterdam. Geniet samen met uw geliefde van deze prachtige rondvaart met in ruime mate aanwezige rode of witte wijn, jus d’orange, ijswater en diverse Hollandse kaas en noten!

Houd de Facebook pagina van Rederij Lovers in de gaten voor de bekendmaking van de winnaar, het laatste nieuws, nieuwe arrangementen en meer winacties.
Voor de pagina: klik hier!

 
Nieuw schema Hop on - Hop off Museumline

Nieuw schema Hop on - Hop off Museumline

Sinds deze maand  is er een nieuw schema voor de Hop on – Hop off Museumline . We varen vanaf deze maand niet meer eerst naar het Anne Frank Huis, maar naar het Scheepsvaartmuseum. We varen deze schitterende route dus andersom!

 

De startlocatie is het Smits Koffiehuis (westzijde Centraal Station) en vanaf daar komen we langs de volgende opstap plekken: Scheepvaartmuseum, Hermitage, Museumplein (Rijksmuseum, Van Gogh, Stedelijk), Leidse Kade, Anne Frank huis en eindigen weer bij het Smits Koffiehuis.

 

Mocht u vragen hebben of willen reserveren, dan kunt u altijd contact met ons opnemen op telefoonnummer 020-530 1090. U kunt ook eenvoudig online reserveren.

 
Verras uw geliefde met Valentijn

Verras uw geliefde met Valentijn

Verras uw geliefde voor Valentijn met een romantische en culinaire Dinner Cruise! De sfeervol verlichte grachten met de charmante boogbruggetjes en een goed gezelschap staan garant voor een magische avond. Tijdens de deze romantische cruise kunt u genieten van een exclusief 4-gangen diner met een speciaal Valentijns dessert, terwijl u met een stijlvol ingerichte boot door de magische grachten van Amsterdam vaart.

 

U kunt u geliefde ook verrassen met een Candle Light Cruise. Tijdens deze 2 uur durende cruise kunt u genieten van een heerlijke wijnen, kaas en nootjes.

 

Reserveer snel en geniet samen met uw geliefde van een onvergetelijke avond bij Lovers Company.

 
Ramses Shaffy weer als nieuw!

Ramses Shaffy weer als nieuw!

Onderhoud schepen Lovers Company

Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de schepen die behoren tot de vloot van de Watertaxi Amsterdam wat onderdeel is van Lovers Company.

Zo is de G-Star Raw Ferry deze maand op de werf om er voor te zorgen dat zij er weer tip top uit ziet in het seizoen.

Een ander paradepaardje van de Watertaxi is de “ Ramses Shaffy”, een schip welke zeer geschikt is voor luxe vervoer over de grachten van A naar B. Het is uiteraard  mogelijk om dit onder het genot van een kopje koffie of een borrel te doen, onze sales afdeling vertelt u hier graag meer over!

De “ Ramses Shaffy”  is modern en luxe uitgevoerd, door een unieke constructie kan de boot met de voorsteven afmeren op vrijwel elk plekje in Amsterdam.

Dit schip is reeds op de werf geweest en is er weer helemaal klaar voor om u en of uw gasten een unieke vaartocht te laten beleven!

 
Amsterdam Light Festival druk bezocht

Amsterdam Light Festival druk bezocht

Sinds de start op 6 december 2013 hebben vele bezoekers aan boord van Lovers Company de unieke Water Color Cruise ervaren.

Tijdens deze speciale Water Colors Route van het Amsterdam Light Festival ervaart u de feervol verlichte grachten van Amsterdam.

Tijdens de vaart wordt u betoverd door de verschillende lichtsculpturen, projecties en installaties van hedendaagse (internationale) kunstenaars.

De Water Colors Route toont alle kunstwerken langs, in en boven de Amstel.

De Water Color Cruise duurt nog tot en met 19 januari 2014. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, dus u kunt nog reserveren.

 
De beste wensen!!

De beste wensen!!

Namens het team van Lovers Company wensen wij iedereen een behouden vaart in 2014 met veel geluk, succes en vooral in alle gezondheid. Ook in dit nieuwe jaar verwelkomen we iedereen graag weer aan boord tijdens een mooie rondvaart, een culinaire Dinner Cruise of één van de andere cruises die Lovers Company voor u mag verzorgen.

 
Honderd dak- en thuislozen ontbijten in Grand Café de Amstelhoeck en genieten van een rondvaart.

Honderd dak- en thuislozen ontbijten in Grand Café de Amstelhoeck en genieten van een rondvaart.

De burgemeester Van der Laan heeft donderdagochtend persoonlijk alle gasten van het ontbijt verwelkomt. Ook Peter Faber, ambassadeur van de Daklozenkrant Z!, was bij het ontbijt aanwezig. Naast een uitgebreid ontbijt werd er ook voor entertainment gezorgd.

Om het feest helemaal compleet te maken werd het ontbijt afgesloten met een rondvaart met Lovers Company door de grachten. De rondvaart, maar ook het ontbijt werden belangeloos aan de dak- en thuislozen aangeboden.

 

Foto: Sydney van den Berg (Amstelhoeck), Joke Lovers (Lovers Company),  Eberhard van der Laan, Joost van Berkel (Lovers Company)

 
“Bewoners” van Leger des Heils Martelaarsgracht  genoten van Amsterdam Light Festival.

“Bewoners” van Leger des Heils Martelaarsgracht genoten van Amsterdam Light Festival.

Op maandag 9 december 2013 hebben de bewoners van Leger des Heils Martelaarsgracht bij Rederij Lovers genoten van het Amsterdam Light Festival.

De gasten werden ontvangen met warme chocolademelk en gingen om 17:00 uur aan boord voor de speciale Water Colors Cruise, die langs alle verschillende lichtsculpturen, projecties en installaties van hedendaagse (internationale) kunstenaars voer.

 
Lovers boot onderdeel van filmset

Lovers boot onderdeel van filmset

In Amsterdam zijn de opnames gestart van The Kidnapping of Freddy Heineken. Vandaag vormde een rondvaartboot van Rederij Lovers onderdeel van de filmset.

De film De Heineken Ontvoering, gebaseerd op het boek De ontvoering van Alfred Heineken van Peter R. de Vries, kwam in Nederland in 2011 uit. De Amerikaanse versie The Kidnapping of Freddy Heineken moet in 2014 in Amerika uitkomen.

Sam Worthington gaat de rol van Willem Holleeder spelen. Andere rollen zijn er voor Anthony Hopkins, die de rol van Freddy Heineken speelt, Jim Sturgess als Cor van Hout, de Nederlandse acteur Mark van Eeuwen als Frans Meijer en True Blood-acteur Ryan Kwanten als Jan Boellaard. Martin Erkamps wordt gespeeld door de Australische acteur Tom Cocquerel.

 
Opening nieuw kantoor </br> Lovers & Top Tours

Opening nieuw kantoor
Lovers & Top Tours

Onlangs verhuisde evenementenorganisatie Top Tours & Events (onderdeel van Lovers Company) naar de Prins Hendrikkade 25. Samen met de collega’s van Lovers Company vormen zij nu één team. Op deze manier kunnen ze elkaar ondersteunen en de klanten nog beter van dienst zijn.

Donderdagmiddag 7 november werd het kantoor feestelijk geopend door Tamara Schipper (Operationeel Manager Top Tours) en Joost van Berkel (Sales & Marketing Manager Lovers Company). Na de officiële opening werd er genoten van een hapje en een drankje.

 
Love & Marriage beurs een groot succes!

Love & Marriage beurs een groot succes!

Afgelopen weekend stond Lovers Company als exposant op de Love & Marriage beurs. Volgens Daniëlle (Reservations Team) en Frenk (Schipper) waren het twee enerverende dagen. De swingende nationale wedding shows werden druk bezocht. Vele enthousiaste stellen bezochten onze stand, proefde de huisgemaakte bonbons van Frans Kelders Cuisinier en deden mee aan de verloting van een Candle Light Cruise voor 2 personen!

De winnaars van deze actie zijn:
Mevrouw A. Lubbers
De heer M. ten Dam
Mevrouw J. van den Burg

Lovers Company kijkt terug op een succesvolle beurs en feliciteert de winnaars!

 
Lovers Company aanwezig bij de Love & Marriage beurs

Lovers Company aanwezig bij de Love & Marriage beurs

Op zaterdag 26 en zondag 27 oktober zal Lovers Company als exposant aanwezig zijn bij de Love & Marriage beurs in de RAI Amsterdam.

Lovers Company zal hier de VIP Salonboot de Stan Huygens presenteren als “Huis der gemeente”. U kunt bij Lovers Company op unieke wijze letterlijk in het huwelijksbootje stappen.

Ook voor vrijgezellenfeesten bent u bij Lovers Company aan het juiste adres. Wat denkt u van een gezellige borrelvaart met de VIP Watertaxi Amsterdam? Of een bowling en lasergame arrangement in de Lovers Powerzone.

Natuurlijk zijn er met een bezoek aan onze stand mooie prijzen te winnen. Wat denkt u bijvoorbeeld van een romantische Candle Light Cruise voor 2 personen? Geniet bij de stand van huisgemaakte lekkernijen aangeboden Frans Kelders Cuisinier.

De beurs wordt georganiseerd in de Amsterdam RAI, hal 10. Stand nummer Lovers Company: C09, tegenover ROKA Fashion.

Wij hopen u te mogen ontvangen bij de stand en onze creativiteit met u te kunnen delen!

 
Speciale aanbieding voor de sneller beslisser!

Speciale aanbieding voor de sneller beslisser!

Vanaf 6 december 2013 gaat het winterse lichtfestijn voor jong en oud “Amsterdam Light Festival” weer van start. De historische binnenstad van Amsterdam is ruim 50 winterdagen hét sfeervolle decor voor het internationale licht- en waterfestival.

Het festival toont verschillende lichtsculpturen, projecties en installaties van hedendaagse (internationale) kunstenaars. De vaarroute, Water Colors, toont alle kunstwerken langs de Amsterdamse grachten en de Amstel.

Beleef met Rederij Lovers het Amsterdam Light Festival vanaf het water. Speciaal voor u heeft Rederij Lovers twee arrangementen geselecteerd. De “Water Colors Cruise” is een rondvaart van 75 minuten langs alle lichtgevende kunstwerken. Vaart u liever onder het genot van een hapje en een drankje? Dan is de twee uur durende “Winter Magic Candle Light Cruise” wellicht iets voor u.

Voorafgaand aan uw rondvaart kunt u bij Lovers genieten van een heerlijk glaasje winterse appelpunch, chocolademelk of Glühwein in het altijd warme en gezellige Lovers Van Gogh Café.

Koop uw tickets bij Rederij Lovers vóór 15 november 2013 en ontvang 10% vroegboekkorting! De actiecode staat bij het arrangement vermeld.

 
Kleurplatenwedstrijd: <br> de winnaars zijn…

Kleurplatenwedstrijd:
de winnaars zijn…

Rondom dierendag organiseerde Lovers Company een kleurplatenwedstrijd. De kinderen die de dierenkleurplaat zo mooi en origineel mogelijk inkleurde maakte kans op mooie prijzen!

We hebben vele prachtige kleurplaten mogen ontvangen en de winnaars zijn bekend.

1e prijs: Bibi uit Groesbeek
Bibi heeft 4 kaartjes voor de Artis Royal Zoo Express (inclusief toegang Artis) gewonnen!
 
2e prijs: Lisa van Lierop uit Someren
Lisa heeft 4 kaartjes voor Schiphol Behind the Scenes gewonnen!

3e prijs: Joost uit Groesbeek
Joost heeft 1 uur bowlen in de Lovers Powerzone gewonnen en mag nog 5 personen meenemen!

Lovers Company feliciteert alle winnaars en wenst ze heel veel plezier met de gewonnen prijzen.

 
DHL en Lovers Company zorgen voor een onvergetelijke dag!

DHL en Lovers Company zorgen voor een onvergetelijke dag!

Op maandag 14 oktober 2013 boden DHL en Lovers Company kinderen met sikkelcelziekte een onbezorgd dagje uit.

Bij Lovers Company stapte de families aan boord van de Wim Kan. Deze opvallende Artis Royal Zoo Express was feestelijk aangekleed met gesponsorde items, zoals cadeautassen en  kleurrijke ballonnen van DHL. De drankjes aangeboden door Frans Kelders Cuisinier en kleurplaten vielen direct in de smaak bij de kinderen.

De Artis Royal Zoo Express  bracht de kinderen met een mooie rondvaart door de Amsterdamse grachten naar de dierentuin Artis.  In Artis konden de families  genieten van een overheerlijke lunch in de prachtig vernieuwde Flamingoserre.

Na het bezoek aan de oudste dierentuin van Nederland keerden de kinderen, onder begeleiding van de enthousiaste vrijwilligers, met de boot terug naar de Prins Hendrikkade waar Lovers Company gevestigd is.

Deze enerverende dag werd mede mogelijk gemaakt door: DHL, JP Horeca B.V., Frans Kelders Cuisinier, Emma Kinderziekenhuis AMC, Broodje Best, Hasbro en Lovers Company.

 
Kleurplatenwedstrijd Dierendag

Kleurplatenwedstrijd Dierendag

Vrijdag 4 oktober is het Wereld Dierendag. Aangezien Lovers Company alle dieren een warm hart toedraagt organiseren wij een kleurplatenwedstrijd voor de kleinste onder ons.

Print de kleurplaat uit, kleur deze zo mooi mogelijk in en stuur de kleurplaat  op naar:
Lovers Company
Afd. Marketing
Prins Hendrikkade 25
1012 TM Amsterdam

Of lever de kleurplaat in bij één van de Lovers balies.

De mooiste kleurplaten winnen een mooie prijs!
Vaar met de hele gezin met de Artis Royal Zoo Express naar dierentuin Artis. Ga bowlen in de Lovers Powerzone of beleef Schiphol met de Schiphol Behind the Scenes tour.

Alleen kleurplaten die voor 18 oktober 2014 bij ons binnen zijn maken kans op de prijzen.

 

 
Open Monumentendag 14 t/m 15 september

Open Monumentendag 14 t/m 15 september

Dit weekend sluit Amsterdam de viering van 400 jaar grachten groots af tijdens de landelijke Open Monumentendag. 14 en 15 september openen ruim vijftig panden, waarvan vele gelegen binnen de Amsterdamse grachtengordel hun deuren. Vele van deze panden komt u tegen tijdens een leuke rondvaart met Rederij Lovers. Waaronder de ambtswoning van de burgemeester van
Amsterdam en de Westerkerk. Maak er een gezellig dagje uit van en combineer de Open Monumentendag met een rondvaart over de grachten met Rederij Lovers.

 

Voor meer informatie over de Open Monumentendag ga naar de website:http://www.openmonumentendag.nl/

 
Museum Line: geen stop Anne Frankhuis (i.v.m. Grachtenfestival)

Museum Line: geen stop Anne Frankhuis (i.v.m. Grachtenfestival)

In verband met een stremming van de Prinsengracht tijdens Het Grachtenfestival Amsterdam is het voor de Lovers Hop on – Hop off Museum Line NIET mogelijk een stop te maken  bij het Anne Frankhuis.

In plaats van de Prinsengracht, zal de Museum Line
over de Herengracht varen en via de Leidsegracht weer de normale route vervolgen.

Deze stremming is van kracht tot en met 27 augustus 2013.

De stremming heeft geen gevolgen voor de overige vaarten en arrangementen van Lovers Company.

 
Het Grachtenfestival Amsterdam

Het Grachtenfestival Amsterdam

Het Grachtenfestival Amsterdam laat een breed publiek op een andere manier kennis maken met klassieke muziek en geeft daarbij alle ruimte aan jong toptalent op bijzondere locaties.

De uiteenlopende locaties van Het Grachtenfestival worden geroemd vanwege de diversiteit en originaliteit. Concerten vinden plaats op bijvoorbeeld woonboten en in scheepswerven, maar ook in metrostations en cruiseschepen.

Het Grachtenfestival Amsterdam bestrijkt een breed spectrum en beperkt zich bewust niet tot een instrument of muziekale stroming. Door deze wijze van presenteren is er de mogelijkheid jong talent verscheidende jaren te volgen en hen een podium op maat te bieden. De editie van 2012 trok meer dan 50.000 bezoekers over 10 dagen.

Het Grachtenfestival 2013 vindt plaats van 16 t/m 25 augustus.

Voor meer informatie over Het Grachtenfestival: klik hier!

 
Zomer bij Lovers Company

Zomer bij Lovers Company

De vakantie is begonnen evenals de zomer in Nederland! Met temperaturen boven de 30 graden is er zelfs al kans op een hittegolf. Lovers Company biedt u leuke dagjes uit voor het hele gezin!

Voorafgaand aan uw rondvaart met Rederij Lovers kunt u een verfrissend drankje  nuttigen op het terras van het Lovers Van Gogh Café. Het dak van onze Hop on – Hop off Museum Line boten kunnen open, waardoor u al varend door de Amsterdamse grachten kunt genieten van de zomerse temperaturen. Of huur een privéboot met de Watertaxi Amsterdam.    

En wat denkt u van onze unieke Beer Cruise? Een dagelijkse avondrondvaart om 19:00 en 21:00 uur met aan boord  heerlijk koele Heineken biertjes! Of kiest u toch liever de Red Light Candle Light Cruise met een avondwandeling door de warmste buurt van Amsterdam: De Wallen.

Even de zon ontvluchten? Tot eind augustus kunt u genieten van een spectaculaire zomer actie bij de Lovers Powerzone voor het bowlen en laser gamen. Ook een dagje uit naar Schiphol brengt u verkoeling, de tour bus van Schiphol Behind the Scenes is namelijk voorzien van airconditioning!

Ook deze zomer verwelkomen wij u graag bij Lovers Company.

 
Luister naar Lovers Company op Radio 1

Luister naar Lovers Company op Radio 1

Reporter Ingrid Koning van Radio 1 doet deze hele week (ma t/m vrij) verslag over Rederij Lovers.

Er is onder andere te luisteren naar een interview met directielid Quinten Lovers en een van de gidsen op de romantische rondvaart de Lovers Red Light Candlelight Cruise.

Mis de uitzendingen niet en luister om 13:25 uur naar Radio 1.