Schiphol Experience met bus

Schiphol Experience met bus

Boek uw tickets vanaf€ 15,50

Schiphol Experience

Laat je meenemen achter de schermen van de grootste luchthaven van Nederland. De Schiphol Experience is een bus tour waarin je alle geheimen van de luchthaven ziet. Hoe werkt de brandweer op een vliegveld? Hoe ziet een hangar er van dichtbij uit? Wat gebeurt er als het sneeuwt? Al deze vragen zullen worden beantwoord tijdens de Schiphol Experience. Je krijgt ook een kijkje in de geschiedenis, de gids vertelt  je alles over het begin van het vliegveld en de eerste vlucht ooit die op de luchthaven vertrok. Je krijgt tevens het antwoord op het grootste mysterie van allemaal: waar komt die voor buitenlanders onuitspreekbare naam 'Schiphol' vandaan?

De Schiphol tour

Miljoenen mensen bezoeken elk jaar Schiphol Airport. Ze komen niet alleen om te vliegen. Sommigen komen om te werken, om te kijken naar de vliegtuigen, te ontspannen of om te winkelen. Er is veel werk en planning nodig om alles soepel te laten verlopen. Deze hele operatie wordt tijdens de tour aan je getoond. Daarnaast kun je video's (in het Nederlands) en foto's op het scherm in de bus bekijken, zodat je niets mist. Leer wat er nodig is om een groot vliegtuig de lucht in te krijgen en hoe Schiphol de veiligheid kan garanderen tijdens deze Schiphol tour.

Reserveer je plek in de bus

Leer alles over de terminals, het banenstelsel, de vliegroutes, de bagage-afhandeling en de vogelwacht. Niets zal aan de verbeelding worden overgelaten. De rondleiding duurt ongeveer een uur en begint en eindigt op Schiphol Plaza. Ervaar Schiphol van dichtbij! Boek nu je tickets voor de Schiphol Experience en zorg ervoor dat je deze ervaring niet mist.

Opstap locatie