1 Uur Avond Rondvaart Amsterdam

Avond Rondvaart Amsterdam (1 uur)

Boek uw tickets vanaf   € 18 € 16

Ticket

Selecteer een datum

Er zijn geen data beschikbaar

{{packageItem.ItemName}}

 • Na middernacht ({{vm.getDateAsString(vm.dayAfterDate)}})

Selecteer tijd

 • Na middernacht ({{vm.getDateAsString(vm.dayAfterDate)}})

Er zijn geen beschikbare timeslots

Opstap locatie

Aantal tickets

Er zijn geen prijzen beschikbaar

Selecteer maaltijden

Nog beschikbaar: {{vm.getRemainingMeals()}}

Totaal bestelling €{{vm.getTotalPrice() | number : 2}}

Belangrijke info

 • Vertrekken:
  Zomer seizoen (16 maart - 3 november):
  Dagelijks elke ± 30 min. van 17.00 - 22.00 uur 
  Winter seizoen (4 november- 15 maart):
  Dagelijks elke ± 30 min. van 17.00 - 21.30 uur
 • Duur:
  ± 1 uur
 • Leeftijd kind en prijs:
  0 - 3 jaar: gratis
  4 - 13 jaar: kinderticket
 • Check-in:
  20 min. voor vertrek bij Centraal Station West (Klik hier voor de kaart, vertrekpunt B)
 • Opmerking:
  Je hebt 14 dagen om je aankoop te heroverwegen in overeenstemming met ons teruggavebeleid. Mail info@lovers.nl voor meer info.

Inclusief

 • GPS audiogids beschikbaar in meerdere talen

Avond Rondvaart Amsterdam (1 uur)

Als je onze hoofdstad bij nacht wilt verkennen is een Avond Rondvaart Amsterdam het perfecte uitje. De pittoreske grachtengordel is extra sfeervol in de avonduren. Aanschouw de prachtig verlichte grachtenpanden en spijker je kennis bij met behulp van de audiogids. Laat je op de bijzondere Avond Rondvaart Amsterdam rondleiden door de meest beroemde grachten en maak de mooiste foto’s als aandenken aan deze avond. Een Avond Rondvaart Amsterdam is een activiteit die je niet wilt missen! Velen gingen je al voor, dus stap binnenkort zelf aan boord van deze Avond Rondvaart Amsterdam. Je zult ervaren hoe indrukwekkend mooi Amsterdam vanaf het water is.

Geniet optimaal van een mooie Avond Boottocht Amsterdam

Lovers Canal Cruises staat bekend om de jarenlange expertise als het gaat om de organisatie van boottochten door de Amsterdamse grachtengordel. Zo kun je tijdens de Avond Boottocht Amsterdam heel veel kennis opdoen. Aan leuke feitjes en wetenswaardigheden zal het je niet ontbreken! Wist je bijvoorbeeld dat de grachtengordel op de UNESCO Werelderfgoedlijst terug te vinden is? En dat deze historische plek naast 100 grachten maar liefst 1000 bruggen heeft? De ‘Magere Brug’ is de bekendste en op het allermooist in het avondlicht tijdens jouw Avond Boottocht Amsterdam. De prachtige eeuwenoude herenhuizen zijn bovendien perfect te bewonderen dankzij het panoramische dak en de schuiframen van de speciale rondvaartboot waarmee gevaren wordt.

Maak je dag compleet: combineer een Avond Rondvaart Amsterdam met een activiteit naar keuze

Onze Avond Rondvaart Amsterdam vertrekt dagelijks in het zomer- en winterseizoen. De vertrektijden variëren van vijf uur in de middag tot negen of tien uur in de avond. Zo houd jij overdag genoeg tijd over om andere activiteiten te ondernemen. Stap bijvoorbeeld na een bezoek aan het Rijksmuseum aan boord van de Avond Rondvaart Amsterdam of ga eerst langs de bijzondere tentoonstelling BODY WORLDS Amsterdam. De rondvaart vertrekt vanaf de Prins Hendrikkade 25. Zorg je dat je 20 minuten voor vertrektijd aanwezig bent en reken op een uur vaartijd. Heel veel plezier op deze bijzondere Avond Rondvaart Amsterdam. Dit wordt een ervaring die je nog lang zal bijblijven!

* Let op: elke rondvaart kan verschillen, afhankelijk van het verkeer op de grachten. Je ziet dus misschien niet alle bezienswaardigheden die in de beschrijving worden genoemd.