Crociera serale

Vuoi vivere Amsterdam in serata, ma da una prospettiva unica? Con la sera Canal Cruise vi mostriamo Amsterdam al suo meglio!

Prezzo speciale € 12.50 € 19 Vedi i biglietti

Dutch Authentic Boat

De Authentieke Nederlandse Rondvaart neemt je mee op een luxe sightseeing cruise op een prachtig gerestaureerde historische boot. 

Prezzo speciale € 29.50 € 32.50 Vedi i biglietti

New York Pizza by LOVERS

Maak je bezoek aan Amsterdam compleet met deze New York Pizza by LOVERS rondvaart! Geniet van een ovenverse pizza aan boord terwijl je door de Amsterdamse grachtengordel vaart.

Prezzo speciale € 34.50 € 42.50 Vedi i biglietti

Loetje by Lovers Steak cruise

Stap aan boord van deze unieke Loetje by Lovers rondvaart! De enige plek waar twee werelden samen komen: geniet van de beroemde Loetje biefstuk en vaar door de Amsterdamse grachten op een comfortabele, moderne rondvaartboot van Lovers.

Biglietti a partire da € 49.50 Vedi i biglietti

Lovers Canal Cruises is al decennia een begrip in Amsterdam: we bieden uiteenlopende rondvaarten aan door de grachten van Amsterdam. Overdag, in de avond of een boottocht door Amsterdam in een open boot. Een rondvaart met Lovers is de perfecte manier om de stad vanaf het water te ontdekken en alles te leren over de rijke historie. Kies één van onze verschillende dag- en avondvaarten die allen een audiogids in 19 talen aan boord beschikbaar hebben om je onderweg van interessante informatie te voorzien. De authentieke boten zijn bovendien ingericht met een comfortabel interieur om deze tocht zo fijn mogelijk te maken. Kies je favoriete rondvaart door de grachten van Amsterdam en vaar binnenkort door het UNESCO werelderfgoed.


Dag & avondvaarten of liever diner aan boord?

Wil jij de grachten op klaarlichte dag beleven of kies je liever voor een rondvaart door Amsterdam in de avonduren met romantisch schemerlicht? Bij Lovers kan het allebei!
Ook kun je de dagvaarten en avondvaarten gemakkelijk combineren met een diner. Trakteer jouw geliefde bijvoorbeeld op de Candlelight Cruise. Drink de lekkerste wijnen en geniet van het uitzicht op de prachtig verlichte grachten. Romantischer wordt het haast niet!
Wil je liever een diner aan boord? Kies dan voor de Amsterdam Diner Cruise. Tijdens deze canal cruise verzorgt onze bekroonde chef-kok een uitgebreid diner, terwijl je geniet van een indrukwekkende rondvaart door de Amsterdamse grachten. Een lekkere beef burger proeven en onbeperkt drankjes drinken kan tijdens onze Amsterdam Burger Cruise.


Klein maar fijn: de unieke Small Boat Cruise

Ontdek de meest exclusieve plekken van de grachtengordel met de Small Boat Cruise. Tijdens deze rondvaart door de grachten van Amsterdam neemt de rederij je mee naar pittoreske en smalle grachten waar grotere boten niet kunnen komen. Ontdek de rosse buurt vanaf het water en geniet bij goed weer van het open dak waar de small boat over beschikt. Een rondvaart door de grachten van Amsterdam met Lovers Canal Cruises is een van de meest authentieke manieren om de prachtige stad te leren kennen. Veel vaarplezier!