Crociera serale

Vuoi vivere Amsterdam in serata, ma da una prospettiva unica? Con la sera Canal Cruise vi mostriamo Amsterdam al suo meglio!

Prezzo speciale € 17.50 € 20 Vedi i biglietti

De hele dag varen

LOVERS Canal Cruises is al decennia een begrip in Amsterdam: we bieden uiteenlopende rondvaarten aan door de grachten van Amsterdam. De authentieke boten zijn bovendien ingericht met een comfortabel interieur om deze tocht zo fijn mogelijk te maken. Kies je favoriete rondvaart door de grachten van Amsterdam en vaar binnenkort door het UNESCO werelderfgoed. Stap voor een traditionele rondvaart aan boord nabij het Centraal Station of het Anne Frank Huis.

Voor de beste foto’s raden wij de Semi-open rondvaart boot aan, dan heb je vrij zicht op al het erfgoed in de grachtengordel. Overdag, in de avond of een boottocht door Amsterdam in een open boot. Een rondvaart met LOVERS is de perfecte manier om de stad vanaf het water te ontdekken en alles te leren over de rijke historie. 

Heerlijke rondvaarten

Wil jij de grachten op klaarlichte dag beleven of kies je liever voor een rondvaart door Amsterdam in de avonduren met romantisch schemerlicht? Bij LOVERS kan het allebei! Ook kun je de rondvaarten gemakkelijk combineren met een diner of borrel. Trakteer jouw geliefde bijvoorbeeld op de Candlelight Cruise. Drink de lekkerste wijnen en geniet van het uitzicht op de prachtig verlichte grachten. Romantischer wordt het haast niet!

Wil je liever een diner aan boord? Kies dan voor de Amsterdamse Diner Rondvaart. Tijdens deze canal cruise kun je genieten van een vier-gangen diner, tijdens een indrukwekkende rondvaart door de Amsterdamse grachten. Of kies er voor om een lekkere New York Pizza te proeven en onbeperkt drankjes te drinken tijdens onze New York Pizza by LOVERS rondvaart. LOVERS heeft voor ieder wat wils.

Klein maar fijn: de unieke Small Boat Cruise

Ontdek de meest exclusieve plekken van de grachtengordel met de Small Boat Cruise. Tijdens deze rondvaart door de grachten van Amsterdam neemt de rederij je mee naar pittoreske en smalle grachten waar grotere boten niet kunnen komen. Ontdek de rosse buurt vanaf het water en geniet bij goed weer van het open dak waar de small boat over beschikt.

Boek een rondvaart met korting!

De comfortabele, moderne en verwarmde boten van Lovers Canal Cruises zorgen voor een ervaring die je niet gauw zult vergeten. De makkelijkste manier om je rondvaart kaartjes te boeken is direct bij LOVERS Canal Cruises. Als je online boekt zie je altijd de beste beschikbaarheid, krijg je korting en ontvang je je e-tickets direct na het boeken in je email. Daarbij komt dat direct bij LOVERS Canal Cruises geboekte tickets vaak gratis omgeboekt of geannuleerd kunnen worden.

Kies één van onze verschillende dag- en avondvaarten die allen een audiogids in 19 talen aan boord beschikbaar hebben om je onderweg van interessante informatie te voorzien. Een rondvaart door de grachten van Amsterdam met LOVERS Canal Cruises is een van de meest authentieke manieren om de prachtige stad te leren kennen. Veel vaarplezier!

Op zoek naar meer inspiratie voor leuke Amsterdamse activiteiten? Bezoek onze website Tours & Tickets Amsterdam