About us

Expertise en professionaliteit is waar het bij Lovers Canal Cruises om draait. Deze lokale expert heeft jarenlange ervaring in het organiseren van canal cruises. De boten zijn in perfecte staat van onderhoud en de tijdschema’s worden strak gepland. Al sinds de oprichting zijn dit de belangrijkste speerpunten van de rederij.

Leer Lovers Canal Cruises Amsterdam kennen

Lovers Canal Cruises Amsterdam bestaat sinds 1950 en is in de afgelopen tientallen jaren steeds bekender geworden in de hoofdstad. Lovers Canal Cruises Amsterdam beschikt inmiddels over 45 boten. Deze zijn te herkennen aan het vernieuwde interieur en de oranje-grijze kleur. Waar een deel van de boten opereert onder de naam Hop On Hop Off City Sightseeing Service, is het merendeel te herkennen aan het logo van Lovers Canal Cruises. Lovers Canal Cruises Amsterdam verwelkomt jou graag op een van de bijzondere rondvaarten.

Lovers Canal Cruises: voor ieder wat wils

Bij Lovers Canal Cruises draait het om variatie en om tours op maat. Zo variëren niet alleen de opstapplaatsen, maar ook de vertrektijden. De eerste rondvaart vertrekt om negen uur in de ochtend en de laatste rondvaartboot komt pas om tien uur ‘s avonds tot stilstand. Bovendien helpt Lovers Canal Cruises je graag om jouw dagje uit zo bijzonder mogelijk te maken. Zo is er de mogelijkheid om te dineren aan boord. Kies bijvoorbeeld voor de Diner Cruise en proef de smaakvolle gerechten van bekroonde chefkok Frans Kelders. Neem je geliefde mee op een romantische Candlelight Cruise of laat je verrassen door lekkere hamburgers op de Burger Cruise. Ook de Pizza Cruise is een favoriet onder de bezoekers. Naast smaakvolle burgers en pizza’s kun je tijdens deze laatste twee tours bovendien genieten van onbeperkte drankjes.

Lovers Canal Cruises denkt aan het milieu

De rederij biedt een indrukwekkende tour door de Amsterdamse grachten op een authentieke salonboot, maar beschikt ook over extra milieuvriendelijke rondvaartboten. Deze worden aangedreven door zonne-energie en zijn naast schoon, heel erg stil. Zo kun jij je nog beter luisteren naar de professionele audiogids die in maar liefst 19 talen beschikbaar is. Stap aan boord in de boot naar keuze en leer het prachtige Amsterdam vanaf het water kennen.