Valentijn Burger / Pizza Cruise

Valentijn Burger / Pizza Cruise

Boek uw tickets vanaf€ 39

Een ongedwongen gezellige vaartocht over de Amsterdamse Grachtengordel met een heerlijke bourgondische hamburger of een smaakvolle pizza. Stap aan boord bij Rederij Lovers en geniet van dit bijzondere uitje.

Tijdens de ‘LOVERS Love Week’, van zaterdag 10 februari tot zondag 18 februari, staan de Burger / Pizza Cruise in het teken van liefde. De perfecte setting voor moeders met dochters, goede vrienden of wie weet, zelfs een eerste date!

Bij aankomst op de kade worden jullie door de enige echte Mister & Miss Love(rs) hartelijk ontvangen met een heerlijke shot of love (een glas prosecco). Na dit welkomstdrankje is het tijd om in de Love Boat te stappen en te ontdekken wat deze vaart en de stad te bieden hebben. Tijdens de ‘LOVERS Love Week’ zijn er voor alle gasten exclusieve plaatsen gereserveerd per twee personen. Zo kun je in alle rust genieten van een burger die is klaargemaakt op een Big Green Egg barbecue of een overheerlijke pizza (vis, vlees of vegetarisch). Deze keuze maak je voorafgaand aan de vaart op de website.

Nadat onze kapitein en zijn crew zich hebben voorgesteld is het tijd om een drankje in te schenken en de trossen los te gooien. De drankjes worden de gehele avond onbeperkt bijgevuld en onze crew staat klaar om een foto te maken waar de liefde werkelijk vanaf spat! Onze deskundige gids neemt jullie ondertussen mee in de levendige verhalen van onze hoofdstad. Vol interessante feiten uit de geschiedenis en opvallende verhalen van vandaag de dag. Na ongeveer een half uur varen is het tijd om te starten met het diner. Deze vaart wordt afgesloten met een zoete verleiding. Onze huisgemaakte brownies zijn namelijk gevaarlijk lekker.

De Valentijn Burger / Pizza Cruise Cruise duurt 1,5 uur en vertrekt om 18.30 uur. Na de vaart wensen onze kapitein en de crew jullie nog een fijne avond en meert de boot weer aan bij de Prins Hendrikkade 25, nabij Amsterdam Centraal Station.

Vier samen de liefde op het water!

Wij verwachten tijdens de Lovers Love Week veel gasten, dus adviseren je om op tijd van huis te vertrekken.

Pizza Menu

Pizza Carne:

  • Zelfgemaakte tomatensaus, salami van rundvlees, uien, ham, champignons en geraspte kaas

Pizza Pesce:

  • Zelfgemaakte tomatensaus, tonijn, Noorse garnalen, paprika, courgette en geraspte kaas

Pizza Vegetariana:

  • Zelfgemaakte tomatensaus, Buffalo mozzarella, tomaat, basilicum pesto en courgette

Voor kinderen hebben we een Pizza Margharita:

  • Tomatensaus, kaas

Opstap locatie