Vacature Steward Amsterdam Light Festival

Voor het aankomende Amsterdam Light Festival zoeken wij:

Sprankelende stewards

Mannen én vrouwen!

Ben jij ons lichtpuntje tijdens het Amsterdam Light Festival?

Al 7 jaar schittert Rederij Lovers als officiële partner van het Amsterdam Light Festival. En elk jaar weer heeft Rederij Lovers de gezelligste kade met de leukste stewards die klaar staan om de bezoekers te verrassen, te vermaken en de beste service te bieden. Onze stewards zijn dan ook een belangrijk onderdeel van het (licht)spektakel.

Om ervoor te zorgen dat er tijdens het Amsterdam Light Festival niets in het water valt en niemand de boot mist, zijn we op zoek naar stewards. En die stewards zijn écht hard nodig, want achter het Amsterdam Light Festival bij Rederij Lovers gaat een grote operatie schuil. De stewards die we zoeken, zijn echte aanpakkers en kennen geen stress. We zoeken stewards die het leuk vinden om aanspreekpunt en vraagbaak te zijn voor onze gasten en die er alles aan doen hen een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Deze leuke (bij)baan is goed te combineren met je school en/of studie. En mocht het goed bevallen, dan houden we je graag in onze pool voor in het voorjaar!

Jouw werkzaamheden bestaan uit:

  • Opvangen van onze gasten en het beantwoorden van vragen.
  • Ervoor zorgen dat de juiste gast aan boord van de juiste boot stapt.
  • Oplossen van alle mogelijke incidenten die zich voor kunnen doen.
  • Ondersteunen van collega’s die aan boord van de boot werken.

Dit vragen we van jou:

  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je bent buitengewoon servicegericht.
  • Je hebt een enthousiaste en pro-actieve instelling.
  • Je hebt een vriendelijke en open uitstraling.

Het Amsterdam Light Festival vindt dagelijks plaats van 29 november 2018 tot 20 januari 2019. De werktijden liggen tussen 16.00 en 22.00 uur.

Heb jij interesse?

Lijkt het je leuk om tijdens het Amsterdam Light Festival te werken bij de gezelligste rederij van Amsterdam? Stuur dan een e-mail met je cv en korte motivatiebrief naar werving@lovers.nl en zorg ervoor dat je niet buiten de boot valt. Zet ook alvast even volgende data in je agenda voor de geplande speeddate sessies: dinsdag 23 oktober van 14.00 – 16.00 uur en donderdag 25 oktober tussen 14.00 – 16.00 uur.

 

Meer weten over het Amsterdam Light Festival? https://amsterdamlightfestival.com/nl