Vacature Steward Amsterdam Light Festival

Voor het aankomende Amsterdam Light Festival zoeken wij:

Sprankelende stewards

Mannen én vrouwen!

Ben jij ons lichtpuntje tijdens het Amsterdam Light Festival?

Al 8 jaar schittert Rederij Lovers als mooiste rederij van Amsterdam tijdens het  Amsterdam Light Festival. En elk jaar weer heeft Rederij Lovers gezellige kades met de leukste stewards die altijd klaar staan om de bezoekers te verrassen, te vermaken en de beste service te bieden. De stewards zijn bij ons dan ook een belangrijk onderdeel van het (licht)spektakel.

Jouw verantwoordelijkheden

Om ervoor te zorgen dat er tijdens het Amsterdam Light Festival niets in het water valt en ook niemand de boot mist, zijn we op zoek naar stewards. En stewards zijn hard nodig, want achter het Amsterdam Light Festival bij Rederij Lovers gaat een hele grote operatie schuil. De steward die we zoeken, is een echte aanpakker en kent geen stress. We zoeken iemand die het leuk vindt om aanspreekpunt en vraagbaak te zijn voor onze gasten en die er alles aan doet hen een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Deze leuke (bij)baan is goed te combineren met je school en/of studie. En mocht het goed bevallen, dan houden we je graag in onze pool voor in het voorjaar!

JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN:

 • Opvangen van onze gasten en het beantwoorden van vragen;
  • Ervoor zorgen dat de juiste gast aan boord van de juiste boot stapt;
  • Oplossen van alle mogelijke incidenten die zich voor kunnen doen;
  • Ondersteunen van collega’s die aan boord van de boot werken;

DIT VRAGEN WE VAN JOU:

 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent super servicegericht;
  • Je hebt een enthousiaste en pro-actieve instelling;
  • Je hebt een vriendelijke en open uitstraling;

Het Amsterdam Light Festival is dagelijks van 28 november 2019  tot 19 januari 2020. De werktijden liggen tussen 16.00 en 22.00 uur.
Meer weten over het Amsterdam Light Festival? https://amsterdamlightfestival.com/nl

INTERESSE?

Denk jij nu: dit is helemaal mijn (bij) baan? Keep calm & stuur een mail met je cv en motivatiebrief en zorg ervoor dat je niet buiten de boot valt. Dit kan via de volgende link: https://tourismgroup.recruitee.com/.