Vacature Schipper Groot Vaarbewijs

Terug naar vacature aanbod.

Rederij Lovers is al ruim 60 jaar een begrip in de Amsterdamse binnenstad. Vele toeristen ‘beleven’ op een speciale manier Amsterdam in één van onze rondvaartboten. Ruim 140 medewerkers verzorgen niet alleen onze rondvaarten, maar ook onze speciale producten zoals de Candlelight Cruise, Dinner Cruise, Beer & Burger cruise, Pizza cruise, Water colors cruise, City Sightseeing en de Open Small Boat cruises.

Als schipper bij rederij Lovers heb je een leuk en afwisselend beroep. Je vaart op alle bovenstaande boten waardoor geen dag hetzelfde is. Naast schipper, ben je ook gastheer/gastvrouw en zorg je ervoor dat onze gasten een fantastische tijd beleven op jouw boot. Ook ben je bezig met techniek en ben je verantwoordelijk voor de goede staat van de boot; je doet het dagelijks onderhoud en indien nodig voer je kleine reparaties uit. Tezamen met ons team van schippers vaar je ruim 1 miljoen passagiers per jaar door de Amsterdamse grachten.

Voor het komend seizoen zijn wij op zoek naar enthousiaste:

Schippers m/v

(Groot Vaarbewijs)
(fulltime en parttime)

De vacature Schipper Groot Vaarbewijs:

Als Lovers Schipper Groot Vaarbewijs vaar je op vele rondvaartboten de diverse producten zoals de City Sight Seeing, de Reguliere Rondvaart, de Dinner Cruise, de Candlelight Cruise en de Beer  & Burger/ Pizza Cruise. Je bent gastheer/gastvrouw en verantwoordelijk voor de goede staat van  je  boot  en zorgt voor een prettige/ correcte uitvoering van de vaart. Tezamen met het team schippers vaar je 1 miljoen passagiers per jaar door de Amsterdamse grachten. 

Functie-eisen:

Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten met een Groot Vaarbewijs, een Marifoondiploma en een flexibele instelling. Rederij Lovers vaart het gehele jaar door, ook in de winter. Ervaring op een type Amsterdamse rondvaartboot is een pré. 

Rederij Lovers biedt:

  • Een uitdagende werkomgeving
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Gezellig team
  • Varen op verschillende type Amsterdamse grachten rondvaartboten
  • Een uniek bedrijf met 120 km aan vaarwater om op te werken

Solliciteren:

Interesse? Stuur dan je CV met korte motivatie naar werving@lovers.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Froukje Vliegenberg, afdeling Personeelszaken, op 020 2143102.