Vacature Schipper Amsterdam Light Festival (groot vaarbewijs)

Voor het aankomende Amsterdam Light Festival zoeken wij:

Schipper zonder boot (die hebben wij voor je) 

Ben jij ons lichtpuntje tijdens het Amsterdam Light Festival?

WIE ZIJN WIJ

Wij zijn Tourism Group International, een snelgroeiende en toonaangevende organisatie met een geschiedenis die ruim 35 jaar teruggaat. Een geschiedenis die begon met een zoon van een schipper en uitmondde in een bedrijf met 750 medewerkers, marktleiderschap op het gebied van excursies, stadstours en de verkoop van tickets voor verschillende topattracties, musea, rondvaarten en bezienswaardigheden.
Tourism Group International bestaat uit verschillende labels, waaronder Lovers, The Icebar, Het Red Light Secret Museum, Tours & Tickets, Ripley’s Believe It or Not! Museum, The Game Room in de Heffer en verschillende horecagelegenheden. Elke dag zorgen 750 enthousiaste toppers met een uitmuntend gevoel voor service ervoor dat onze gasten de állerbeste ervaring hebben – en daar zijn we bijzonder trots op.

OVER JOUW BAAN

De stad Amsterdam en Rederij Lovers stapten meer dan zestig jaar geleden met elkaar in de huwelijksboot en zijn nog steeds hartstikke gelukkig samen. Vele toeristen hebben dat inmiddels gemerkt op één van de vele rondvaartboten of tijdens een speciale cruise (Candelight Cruise,Dinner Cruise, City Sightseeing, Burger Cruise en Pizza Cruise). Eind november begint het Amsterdam Light Festival weer. Tijdens dit festival dat start eind november en duurt tot half januari wordt er ’s avonds gevaren langs een aantal mooie verlichte kunstwerken in Amsterdam

En al die tochten beginnen natuurlijk bij… de schipper. Want net als in een huwelijk, kan het één niet zonder het ander. Een boot zonder schipper is als een haring zonder augurk, zeggen we dan. Terug naar de schipper. Het schippersteam van Lovers vervoert jaarlijks meer dan 2 miljoen bezoekers door de Amsterdamse grachten. Da’s flink. En zij willen ook weleens op vakantie. Daarom is Rederij Lovers op zoek naar schippers met een Groot Vaarbewijs en een groot gevoel voor gastvrijheid. Want het varen op één van onze boten is één ding, maar naast schipper ben je ook gastheer/gastvrouw aan boord en koers je altijd af op optimale gasttevredenheid. Aan de wal of aan boord: jij zet altijd een stapje extra.

Jouw verantwoordelijkheden

• Je geeft onze gasten een warm welkom aan boord en zorgt voor een behouden, veilige en fijne vaart;
• Je bent verantwoordelijk voor de goede staat van je boot;
• Kleine reparaties aan de boot verzorg je zelf;
• Tezamen met het team schippers vaar je meer dan 2 miljoen passagiers per jaar door de Amsterdamse grachten.

Dit vragen wij van jou

• In het bezit van een Groot Vaarbewijs;
• Een Marifoondiploma;
• Flexibel, servicegericht en communicatief vaardig;
• Rederij Lovers vaart het gehele jaar door; ervaring op de grachten van Amsterdam is een grote pré;
• Je spreekt Nederlands en Engels.

Dit bieden wij

Een team met humor, maar niet droog. Kan niet op het water. Een uniek bedrijf met 120 km aan vaarwater om op te werken. Een passend salaris met fijne secundaire arbeidsvoorwaarden.
Daarnaast ontvang je een tijdelijk contract met uitzicht op verlenging als hebt laten zien dat je eigenlijk onmisbaar bent en een lekkere korting op je favoriete attractie en de leukste collega’s die je je kunt wensen!

Interesse?

Denk jij nu: dit is mijn baan, als ik nu niet reageer, mis ik de boot? Laat ons dat dan z.s.m. weten en stuur je CV en korte motivatiebrief per watertaxi – of, als je het liever drooghoudt, per mail. Dit kan via de volgende link: https://tourismgroup.recruitee.com/.