Water Colors Cruise - Centraal Station

Deze afvaartlocatie bevindt zich bij de Prins Hendrikkade (Centraal Station) en is onze meest feestelijke locatie. De locatie is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. 

Speciale prijs € 23.50 € 24 Boek tickets

Amsterdam Light Festival

Het fantastische Amsterdam Light Festival 2018 - 2019 start op 29 november. Met 37 kunstenaars uit 14 landen is de zevende editie van het Amsterdam Light Festival er zeker een editie om niet te missen. Dit jaar is het thema The Medium is the Message. Het medium op het Amsterdam Light festival is licht en dat roept een aantal interessante vragen op. Welke soorten berichten verzendt het medium licht tegenwoordig bijvoorbeeld? Kan licht in een tijdperk van nepnieuws en alternatieve feiten zijn objectiviteit behouden? Hoe transformeert licht de (digitale) ruimte? Hoe verlengt en beïnvloedt het licht onze realiteit

Boek je tickets nu!

De comfortabele, moderne en verwarmde boten van Lovers Canal Cruises zorgen voor een ervaring die je niet snel zal vergeten. Alle boten zijn voorzien van audiocommentaar in het Nederlands en Engels, dus tijdens de rondvaart krijg je ook nog eens informatie over de kunstwerken en de kunstenaars. Wacht niet te lang en boek nu je tickets voor het Amsterdam Light Festival!

Klik hier voor alle veelgestelde vragen over het Amsterdam Light Festival