Hop On - Hop Off Boot Cruise 48 uur

Hop On - Hop Off Boot Cruise 48 uur

Boek uw tickets vanaf€ 36

In Amsterdam valt er heel veel te ontdekken. Daarom is het fijn om genoeg tijd te hebben voor alle hoogtepunten die de hoofdstad rijk is. Met de Hop on Hop off Boot Amsterdam zijn de mogelijkheden eindeloos. Reis binnen Amsterdam met de boten van Lovers Canal Cruises en laat je bijpraten over de leukste feitjes door de gastheer- of vrouw aan boord. Schaf snel je tickets aan en vaar binnenkort mee op onze Hop on Hop off Boot Amsterdam.

Beleef het comfort van Hop on Hop off Tours Amsterdam

Als je kiest voor een van de leuke Hop on Hop off Tours Amsterdam, is het fijn om alvast wat achtergrondinformatie te hebben. Met de gratis City Sightseeing Amsterdam applicatie, die te downloaden is in de Google Play- of App Store, bereid je je optimaal voor op de Hop on Hop off Tours Amsterdam. Bepaal alvast jullie persoonlijke hoogtepunten en bestudeer de digitale kaart van Hop on Hop off Tours Amsterdam. Zo kun je de beroemde Prinsengracht of Keizersgracht bevaren. Met 48 uren op de klok heb jij genoeg tijd voor een complete Hop on Hop off Boot Amsterdam beleving.

Wanneer stap jij in de Hop on Hop off Boot Amsterdam?

In het zomerseizoen vertrekt er elk kwartier een Hop on Hop off Boot Amsterdam. Dit seizoen loopt van eind maart tot eind oktober. De boten vertrekken vanaf kwart over negen in de ochtend. De laatste Hop on Hop off Boot Amsterdam vaart om kwart voor zeven uit. Er zit dus altijd een geschikte tijd voor je tussen! In het winterseizoen vertrekt onze Hop on Hop off Boot Amsterdam tussen tien uur in de ochtend en zeven uur ’s avonds. Eenmaal aan boord van de comfortabele Hop on Hop off Boot Amsterdam kan het genieten beginnen. Leun achterover, bewonder de unieke grachtengordel en spijker je kennis over Amsterdam bij. Vergeet vooral niet je telefoon mee te nemen op deze rondvaart. Aan boord is namelijk gratis wifi aanwezig. Zo heb je de app altijd bij de hand en kun je de mooiste plaatjes vanaf het water schieten. Schaf nu je Hop on Hop off Boot Amsterdam ticket aan en beleef twee heerlijke dagen uit.