Hop On - Hop Off Boot Cruise 24 uur

Hop On - Hop Off Boot Cruise 24 uur

Boek uw tickets vanaf€ 25

Hop On - Hop Off Boot Cruise 24 uur

De Hop on Hop off Boot Amsterdam is de ideale manier om de hoofdstad vanaf het water te leren kennen. Je leert alle ins en outs van de historische grachtengordel kennen. Tickets voor Hop on Hop off Boot Amsterdam zijn voordelig te boeken via de website van Lovers Canal Cruises. Stel je ideale dagje uit samen en bewonder de vele bezienswaardigheden met de voordelige Hop on Hop off Boot Amsterdam.

Beleef een van de geweldige Hop on Hop off Tours Amsterdam

De Hop on Hop off Tours Amsterdam zijn een populaire manier van sightseeing en een super comfortabele manier om de stad te leren kennen. De boten van Hop on Hop off Tours Amsterdam zijn voorzien van een panoramisch dak. Dit betekent dat je op de Hop on Hop off Boot Amsterdam geniet van een lekker briesje en de mooiste uitzichten. Daarnaast kun je je kennis over Amsterdam bijspijkeren. De gastheer- of vrouw van de leuke Hop on Hop off Tours Amsterdam voorziet jou namelijk van levendige commentaren. Ook is er gratis wifi aanwezig aan boord. Zo kun jij de mooiste plaatjes direct naar het thuisfront opsturen. Samen met de keuzevrijheid van het op- en afstappen wanneer je maar wilt zorgt dit voor een onvergetelijke Hop on Hop off Boot Amsterdam ervaring.

Ervaar het gemak van de fijne Hop on Hop off Boot Amsterdam

Laat de voorpret nu alvast beginnen met de City Sightseeing applicatie. Deze app is gratis in de Google Play- en Appstore te downloaden. Daarnaast kun je de routes van Hop on Hop off Boot Amsterdam alvast bekijken op de digitale kaart. Zo ben je optimaal voorbereid. In het zomerseizoen, dat loopt van 23 maart tot 30 oktober, is er elke 15 minuten een rondvaart. De eerste Hop on Hop off Boot Amsterdam vertrekt om kwart over negen ’s ochtends. De laatste om kwart over zes in de avond. In de overige maanden is het winterseizoen en varen de eerste boten van Hop on Hop off Boot Amsterdam rond tien uur in de ochtend. Haal het maximale uit je bezoek en stap aan boord van de Hop off Boot Amsterdam. Tickets voor Hop on Hop off Boot zijn voordelig geprijsd en gemakkelijk online te reserveren. Boek nu!