1 Uur Rondvaart Amsterdam

Een Rondvaart Amsterdam is de perfecte activiteit om de hoofdstad te leren kennen. Jouw dagje uit in Amsterdam wordt pas echt compleet met deze tour. Boek snel!

Speciale prijs € 16 € 18 Boek tickets

1 Uur Avond Rondvaart Amsterdam

Bemachtig snel tickets voor een bijzondere Avond Rondvaart Amsterdam. Ervaar de mooie uitzichten terwijl je ondertussen alles leert over de grachtengordel!

Speciale prijs € 16 € 18 Boek tickets

Semi-open Boot Rondvaart

In deze Semi-open Boot geniet je van de zon bij mooi weer, of zit je veilig overdekt op een regenachtige dag. Kies voor deze authentieke Rondvaart Amsterdam!

Speciale prijs € 13 € 18 Boek tickets

Hop On - Hop Off Boot Cruise 24 uur

Boek voordelige entreebewijzen en stap aan boord van de Hop on Hop off Boot Amsterdam. Maar liefst 24 uur lang kun jij de hoogtepunten van de stad bewonderen!

Speciale prijs € 25 € 27.50 Boek tickets

Hop On - Hop Off Boot Cruise 48 uur

Met Hop on Hop off Boot Amsterdam kun je de hoofdstad maar liefst 48 uur lang ontdekken. Laat je per boot vervoeren en stap in en uit waar en wanneer je wilt!

Speciale prijs € 36 € 49 Boek tickets

Rondvaart met korting

Boek nu je rondvaart met korting bij Lovers Canal Cruises. Kies een rondvaart met korting en geniet van de mooie Amsterdamse grachten. We bieden meerdere afvaartlocaties aan door de stad heen. De meest centraal gelegen afvaartlocatie is die bij Amsterdam Centraal Station, maar ook de afvaartlocatie bij het Leidseplein en het Anne Frank Huis zijn praktisch omdat ze in de buurt liggen van beroemde bezienswaardigheden. Een andere keuze voor een rondvaart met korting is de Semi Open boot. Deze boot is zeer geschikt om foto’s te maken en met mooi weer kun je lekker in het zonnetje zitten. Tijdens het Amsterdam Light Festival kun je ook mooie rondvaarten met korting boeken. Geniet van het prachtige lichtspektakel vanaf het water. Een ervaring om nooit te vergeten.

De grachten van Amsterdam

De spectaculaire grachten van Amsterdam staan op de World Heritage lijst van UNESCO en dat is met een goede reden. Er liggen in en om de stad heen meer dan 100 kilometer aan grachten. De bekendste grachten zijn de Prinsengracht, Herengracht en Keizersgracht. De kans is groot dat je tijdens een rondvaart in Amsterdam op een of meerdere van deze grachten vaart. Je kunt de grachten vanaf het water tijdens een rondvaart in Amsterdam. Je ziet de historische grachtenpanden,  pittoresk bruggen en vele bezienswaardigheden die Amsterdam rijk is. Een rondvaart in Amsterdam is een must-do tijdens je bezoek aan de stad en zorgt voor een rustmomentje in je dag terwijl je van alles leert over de grachten en de stad.

Boek nu!

Boek nu je rondvaart met korting en geniet van al het moois dat de grachten van Amsterdam te bieden hebben. Kies uit het ruime assortiment rondvaarten en boek gemakkelijk online je tickets. Door online te boeken vermijd je ook nog eens de wachtrijen wanneer je in Amsterdam bent. Wacht niet langer en boek nu!