Light festival 2019

Light festival 2019

Ontdek het Amsterdam Light Festival 2019 met een rondvaart op de grachten. LOVERS canal cruises is een officiële partner van het lichtfestival editie 2019-2020. We bieden gezellige boottochten langs de lichtinstallaties van dit winterse festival. Zo geniet je in alle comfort van deze prachtige kunstwerken.

Ontdek creatieve lichtkunst tijdens het Amsterdam Light Festival 2019

Tijdens het Amsterdam Light Festival 2019 krijg je de kans om prachtig lichtinstallaties van internationale kunstenaars te ontdekken in Amsterdam. De artiesten lieten hun creativiteit de vrije loop rond het thema ‘Disrupt!’. Hun interpretatie van het thema kun je op verschillende manieren ontdekken. Lekker comfortabel in een verwarmde boot bijvoorbeeld. Wij bieden namelijk verschillende vaartochten langs de route van het Light Festival 2019. Tijdens de rondvaart ontdek jij de prachtige kunstwerken met je partner, vrienden of familie. Op de boot krijg je meer informatie over de verschillende werken en artiesten.

Kies nu jouw vaartocht

Wil je het Light Festival 2019 per boor verkennen? Dan heb je verschillende opties: met een semi-open boot, met vertrek vanaf het gezellig drukke Centraal Station, of met vertrek aan het Leidseplein. Je bestelt eenvoudig jouw tickets voor de gewenste datum online. Als je er op tijd bij bent, krijg je zelfs een early bird korting. Wacht dus niet langer en boek nu! Check snel onze speciale Amsterdam Light Festival FAQ als je nog vragen hebt.