Kaartjes Amsterdam Light Festival

Kaartjes Amsterdam Light Festival

Kaartjes om het Amsterdam Light Festival bij te wonen? Die koop je gewoon met enkele klikken bij LOVERS canal cruises! Zie de prachtige lichtinstallaties van dit winterfestival tijdens een rondvaart. Snuif de sfeer op met jouw partner of vrienden terwijl je comfortabel op een warme boot zit. Lees verder en ontdek er alles over!

Kaartjes voor het Amsterdam Light Festival

Tijdens het lichtfestival wordt de hoofdstad, die anders bekend staat om zijn grachten, omgetoverd tot een stad van licht. Amsterdam zou echter Amsterdam niet zijn als er geen water bij betrokken is. Daarom kan jij bij LOVERS canal cruises kaartjes boeken om het Amsterdam Light Festival te beleven vanaf het water. Tijdens de rondvaart heb jij een eersterangs uitzicht op de prachtige lichtkunstwerken van het festival. Via de audiogids krijg je bovendien meer uitleg over elke installatie. Zo geniet jij nog meer van deze leuke avond.

Bestel snel online en geniet van de early bird korting

Wil jij het lichtfestival vanaf de eerste rij ervaren terwijl je lekker warm en comfortabel zit? Koop dan nu je kaartjes voor het Amsterdam Light Festival bij LOVERS canal cruises. Je boekt deze eenvoudig online op de datum wanneer jij kan. Wist je trouwens dat je de kaartjes voor het Amsterdam Light Festival niet hoeft af te drukken? Neem ze op de dag van de rondvaart gewoon mee op je smartphone. Bestel nu jouw tickets en geniet van een early bird korting.