Amsterdam light festival tour

Amsterdam light festival tour

Volg de route van het Amsterdam Light Festival per boot. Ontdek de kunstwerken van het lichtfestival vanaf de eerste rij in een warme en comfortabele boot met jouw vrienden. Of waan je in de romantische stad van het licht met jouw partner. Ongeacht wie je omringt, de Amsterdam light route is ongetwijfeld de gezelligste uitstap die jullie deze winter maken.

Volg de route van het Amsterdam Light Festival vanaf de grachten

Het Amsterdam Light festival volgt in de editie 2019-2020 een tour langs de grachten van de Nederlandse hoofdstad. Dat maakt het mogelijk om de light route te verkennen al wandelend, al fietsen of per boot in de grachten van Amsterdam. LOVERS canal cruises is een officiële partner van het festival. Daarom vind je bij ons verschillende boottochten langs de Amsterdam Light Festival route. Tijdens de tour van het Amsterdam Light Festival ontdek je hoe licht het water van deze prachtige stad kleurt.

Waar start jij de Amsterdam light route?

Als officiële partner, bieden we verschillende opties voor een vaartocht rond de Amsterdam Light festival Tour. Start jij graag je uitje in de gezellige drukte van het Centraal Station terwijl je wacht? Of verkies je een rustigere locatie voor de start van de Amsterdam Light route? Dan start je bij het Leidseplein. Als amateurfotograaf of fervente Instagrammer maak je trouwens de beste foto’s vanop de semi-open boot.

Reserveer jouw plaats op de boot online

Wil jij de Amsterdam Light Festival route volgen vanuit een warme boot met audiocommentaar over de verschillende kunstwerken? Wil jij de lichtinstallaties van dichtbij zien en prachtige foto’s nemen? Wil jij in de winter een romantische date of leuke uitje met je vrienden plannen? Reserveer dan een plaats op onze boten voor een tour langs de route van het Amsterdam light Festival. Selecteer jouw gewenste tocht en datum en je bestelt je tickets binnen enkel klikken online. Waar wacht je nog op?