Amsterdam Light Festival cruise

Amsterdam Light Festival cruise

Dankzij een Water Colors cruise beleef jij het Amsterdam Light Festival op een unieke manier. Er zijn verschillende rondvaartboten beschikbaar die meerdere malen per dag vertrekken. Stap je graag op vlakbij het Leidseplein of het Centraal Station? Jouw tickets boek je bij LOVERS canal cruises in een paar minuten gemakkelijk online.

Een Water Colors Cruise tijdens het Amsterdam Light Festival

In de winter wordt Amsterdam omgetoverd tot een prachtig openlichtmuseum, genaamd het Amsterdam Light Festival. Beleef dit festival op een unieke manier door een Water Colors Cruise in Amsterdam te boeken. De route is zo gemaakt dat je alle kunstwerken in de grachten en op de kade voorbij ziet komen. Met wie beleef jij de editie van dit jaar?

Audio commentaar in het Nederlands en Engels

Onze boten zijn van alle gemakken voorzien. Je kiest uit een semi-open of gesloten boot die beide verwarmd zijn. Audio commentaar is daarnaast in iedere boot beschikbaar in het Nederlands en Engels. Voor welke rondvaart kies jij? 

Een ervaring die je niet snel vergeet

Of je nu kiest voor een rondvaart op het begin of eind van de avond, je bent verzekerd van een dag die je niet snel vergeet.