Amsterdam Light Festival arrangement

Amsterdam Light Festival arrangement

Het Amsterdam Light Festival 2018 - 2019 op het water met een salonboot beleven? Dat kan! LOVERS canal cruises organiseert meerdere malen per dag deze Dutch Authentic rondvaart. Je bent verzekerd van een moderne en verwarmde boot én je bezichtigt alle highlights.

Deze highlights kom je tegen tijdens het Amsterdam Light Festival met een salonboot

Wij bieden verschillende arrangementen aan, waaronder een tour met een salonboot over de grachten tijdens het Amsterdam Light Festival. De tour duurt circa 75 minuten, waarbij het volgende is inbegrepen:
· Onbeperkt drankjes aan boord
· De unieke warme sfeer in de koudste maanden van het jaar
· Een rondvaart met live commentaar door de gids over de kunstwerken
· Spectaculaire lichtsculpturen
Leun lekker achterover in onze comfortabele en verwarmde boten en geniet van al het moois dat Amsterdam je te bieden heeft. Ervaar jij dit jaar het Amsterdam Light Festival in een salonboot?

Het Amsterdam Light Festival met een bijpassend arrangement

Wist je dat je bij ons uit verschillende arrangementen kiest waarmee je het Amsterdam Light Festival beleeft? Je kiest uit verschillende boten en schaatst met een van onze arrangementen een rondje op de ijsbaan op het Museumplein. Of je nu een dag eropuit trekt met vrienden, jouw partner of collega’s, iedereen is verzekerd van een ervaring die niet snel vergeten wordt. Een van onze arrangementen voor het Amsterdam Light Festival, bijvoorbeeld met een salonboot, boek je gemakkelijk online.