Amsterdam by Light

Amsterdam by Light

Amsterdam by light beleven? In dat geval is het Amsterdam Light Festival een evenement om niet te missen. Tientallen kunstenaars uit verschillende landen presenteren hun werk. En daar kun jij bij zijn met LOVERS canal cruises. Je kiest uit verschillende arrangementen, waarbij je zeker weet dat je de mooiste kunstwerken tegenkomt op het water.

Kies uit verschillende tickets waarmee jij Amsterdam by light meemaakt

Wist je dat je bij ons kiest uit verschillende tickets? Zo hebben we verschillende afvaartlocaties, zoals de Leidsekade of de afvaartlocatie tegenover het Centraal Station. Maar je hebt ook keuze uit verschillende boten. Denk hierbij aan:
· Een semi-open boot
· Een gesloten boot

Schaatsen bij Ice*Amsterdam

Tijdens de koudste dagen is er niets leuker dan de ijsbaan op te gaan. Boek jouw ticket en combineer het Amsterdam Light Festival met een bezoek aan de ijsbaan op het Museumplein. Schaatsen met het Rijksmuseum op de achtergrond, dat wil jij toch ook?

Boek je tickets online

Onze comfortabele, moderne en verwarmde boten zorgen voor een ervaring die je altijd bijblijft. Je ervaart Amsterdam by light op de beste manier en tijdens de rondvaart krijg je alle informatie over de kunstwerken en de kunstenaars. Heb je nog vragen? Check dan onze veelgestelde vragen pagina!