Light Festival Amsterdam

Light Festival Amsterdam

Beleef jij dit jaar het Light Festival Amsterdam vanaf het water? Je kiest uit verschillende rondvaartboten, waarmee je gegarandeerd alle highlights tegenkomt. Wacht niet langer en verzeker jezelf van een plek op een van de boten van LOVERS canal cruises. Met wie bezoek jij dit jaar het Light Festival Amsterdam?

Ervaar Amsterdam in het donker tijdens het Light Festival

Tientallen architecten, kunstenaar en designers tonen hun werk tijdens het Light Festival Amsterdam. Op welk tijdstip van de dag stap jij in een van onze boten? Je kiest uit een van de meerdere vertrekken per uur en verschillende afvaartlocaties. Het gaat om de volgende punten:
· In de buurt van het Anne Frank Huis
· De Leidsekade
· Tegenover Centraal Station
· De Prins Hendrikkade

Combineer een bezoek aan het festival met een bezoek aan de schaatsbaan

Schaatsen in Amsterdam op het prachtige Museumplein, wie wil dat nou niet? Naast losse tickets voor het Light Festival Amsterdam, bieden wij ook combinatietickets voor een scherpe prijs. Ontdek het aanbod en bekijk de mogelijkheden op onze website.

Geniet van een gratis Tony’s Chocolonely

Wist je dat je bij iedere rondvaart tijdens het Light Festival Amsterdam een gratis Tony’s Chocolonely chocoladereepje ontvangt? Deze zijn af te halen bij de Tony’s Chocolonely store.