Bereikbaarheid Amsterdam Light Festival Rondvaart

Bereikbaarheid Amsterdam Light Festival Rondvaart

Opstaplocaties:

Voor de Amsterdam Light Festival Rondvaart van Lovers Canal Cruises zijn er vier opstaplocaties. We verwelkomen onze gasten voor onze fantastische Water Colors Cruise op de volgende vijf locaties:

  1. Prins Hendrikkade 25 (A op de kaart)
  2. Anne Frank Huis (D op de kaart)
  3. Leidseplein (E op de kaart)
  4. Semi Open Boot (C op de kaart) 
  5. Loetje Centraal Station (C op de kaart) 

1. Prins Hendrikkade 25

De afvaartlocatie voor het lichtfestival Amsterdam op de Prins Henkdrikkade 25 is ontzettend gemakkelijk te bereiken, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Lovers Canal Cruises bevindt zich schuin tegenover Amsterdam Centraal Station aan de Westzijde op 5 minuten loopafstand. Parkeerkorting: Reserveer van tevoren een parkeerplaats in P1 Parking Amsterdam Centrum en profiteer van een mooie korting (vol=vol). Klik hier voor meer informatie.

2. Anne Frank Huis

De afvaartlocatie Anne Frank Huis bevindt zich pal tegenover het beroemde Anne Frank Huis. Je kunt je melden bij Prinsengracht 277. Deze locatie is zeer gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Amsterdam Centraal Station pak je tram 2, 12, 13 of 17 en stap je uit bij Dam/Raadhuisstraat. Of je pakt bus 74  en stapt uit bij Westermarkt. Binnen 10 minuten arriveer je bij de Amsterdam Light Festival Rondvaart.

3. Leidseplein

De afvaartlocatie voor de Water Colors Cruise op de Leidsekade bevindt zich recht tegenover het de ingang van het Amsterdam American Hotel op de Leidsekade 97. Pak tram 2, 12, 13 of 17 en stap uit bij het Leidseplein. Als je ervoor kiest om met de auto te komen, kun je deze afvaartlocatie bereiken vanaf Amsterdam Centraal Station via de Spuistraat en Leidsegracht.

4. Semi Open Boot

Deze afvaartlocatie van de Semi Open Boot bevindt zich lijnrecht tegenover Amsterdam Centraal Station op 1 minuut loopafstand. 

5. Loetje Centraal Station

Deze afvaartlocatie bevindt zich tegenover Amsterdam Centraal Station en naast restaurant Loetje Centraal op 1 minuut loopafstand. 

Openbaar vervoer

Alle opstaplocaties zijn gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, zowel met de trein als bus, pont en tram.

Met de auto

Kom je liever met de auto? Dan zijn de opstaplocaties bij Loetje Centraal, Semi Open Boat en op de Prins Hendrikkade het beste te bereiken. Vlak naast de kade van Lovers Canal Cruises is er een ruime parkeergarage. Reserveer van tevoren een parkeerplaats in P1 Parking Amsterdam Centrum en profiteer van een mooie korting (vol=vol). Klik hier voor meer informatie.

Amsterdam Light Festival Rondvaart

De Water Colors Cruise is de vaarroute van het Amsterdam Light Festival. De kunstwerken zijn verlicht van 17.00 tot 23.00 uur. Het is niet alleen de beste manier om meer informatie over de kunstwerken te krijgen, maar de rondvaart is tevens een van de leukste uitjes volgens vele Nederlanders én toeristen. Met de comfortabele en goed verwarmde boten van Lovers Canal Cruises kun je lekker achterover leunen en genieten van het indrukwekkende uitzicht. Kom het zelf beleven met de Amsterdam Light Festival rondvaart van Lovers Canal Cruises! Boek je tickets hier online.