Bereikbaarheid Amsterdam Light Festival Rondvaart

Bereikbaarheid Amsterdam Light Festival Rondvaart

Opstaplocaties:

Voor de Amsterdam Light Festival Rondvaart van Lovers Canal Cruises zijn er vier opstaplocaties. We verwelkomen onze gasten voor onze fantastische Water Colors Cruise op de volgende vier locaties:

  1. Prins Hendrikkade 25 (Amsterdam Centraal Station)
  2. Prinsengracht 277 (Bij Anne Frank Huis)
  3. Leidsekade (Tegenover Amsterdam American Hotel)
  4. IJdok (Bij hotel Room mate Aitana) (Niet afgebeeld op bovenstaande afbeelding)
  5. Semi Open Boot (Recht tegenover Amsterdam Centraal Station) (Niet afgebeeld op bovenstaande afbeelding)
  6. Loetje Centraal Station (Tegenover Amsterdam Centraal Station) (Niet afgebeeld op bovenstaande afbeelding)

1. Prins Hendrikkade 25

De afvaartlocatie voor het lichtfestival Amsterdam op de Prins Henkdrikkade 25 is ontzettend gemakkelijk te bereiken, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Lovers Canal Cruises bevindt zich schuin tegenover Amsterdam Centraal Station aan de Westzijde op 5 minuten loopafstand. Wanneer je tickets bestelt voor het Amsterdam Light Festival met Lovers Canal Cruises ontvang je een speciale korting bij P1 Parking Amsterdam Centrum.

2. Prinsengracht 277

De afvaartlocatie Prinsengracht bevindt zich pal tegenover het beroemde Anne Frank Huis. Je kunt je melden bij Prinsengracht 277. Deze locatie is zeer gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Amsterdam Centraal Station pak je tram 13 of 17 en stap je uit bij Westermarkt. Of je pakt bus 170 of 172 en stapt uit bij Westermarkt. Binnen 10 minuten arriveer je bij de Amsterdam Light Festival Rondvaart.

3. Leidsekade

De afvaartlocatie voor de Water Colors Cruise op de Leidsekade bevindt zich recht tegenover het de ingang van het Amsterdam American Hotel op de Leidsekade 97. Pak tram 1, 2 of 5 of bus 170/172 en stap uit bij het Leidseplein. Met de tram ben je iets langer onderweg dan met de bus. Als je ervoor kiest om met de auto te komen, kun je deze afvaartlocatie bereiken vanaf Amsterdam Centraal Station via de Spuistraat en Leidsegracht.

4. IJdok

Onze afvaartlocatie aan het IJ bevindt zich tegenover het Hotel Room mate Aitana op het IJdok 6. Deze locatie is zowel met het openbaar vervoer, als met de auto te bereiken. Parkeren is gemakkelijk en veilig bij Interparking IJDock. Als je ervoor kiest om met het openbaar vervoer te komen pak je op Amsterdam Centraal Station bus 48 richting Houthavens en stap je uit bij Westerdoksdijk. Vervolgens loop je 4 minuten naar de afvaartlocatie van de Water Colors Cruise.

5. Semi Open Boot

Deze afvaartlocatie van de Semi Open Boot bevindt zich lijnrecht tegenover Amsterdam Centraal Station op 1 minuut loopafstand. Wanneer je tickets bestelt voor het Amsterdam Light Festival met Lovers Canal Cruises ontvang je een speciale korting bij P1 Parking Amsterdam Centrum.

6. Loetje Centraal Station

Deze afvaartlocatie bevindt zich tegenover Amsterdam Centraal Station en naast restaurant Loetje Centraal op 1 minuut loopafstand. Wanneer je tickets bestelt voor het Amsterdam Light Festival met Lovers Canal Cruises ontvang je een speciale korting bij P1 Parking Amsterdam Centrum.

Openbaar vervoer

Wanneer je met het openbaar vervoer naar de opstaplocaties van de Water Colors Cruise wil komen, zijn alle opstaplocaties gemakkelijk te bereiken, met zowel de trein als bus, pont en tram.

Met de auto

Kom je liever met de auto? Dan zijn de opstaplocaties bij het IJdok, Loetje Centraal, Semi Open Boat en op de Prins Hendrikkade het beste te bereiken. Lovers Canal Cruises heeft een speciale kortingsactie met P1 Parking Amsterdam Centrum opgezet, zodat onze gasten relatief goedkoop kunnen parkeren tijdens het Amsterdam Light Festival.

Amsterdam Light Festival Rondvaart

De Water Colors Cruise is de vaarroute van het Amsterdam Light Festival. De kunstwerken zijn verlicht van 17.00 tot 23.00 uur. Het is niet alleen de beste manier om meer informatie over de kunstwerken te krijgen, maar de rondvaart is tevens een van de leukste uitjes volgens vele Nederlanders én toeristen. Met de comfortabele en goed verwarmde boten van Lovers Canal Cruises kun je lekker achterover leunen en genieten van het indrukwekkende uitzicht. Kom het zelf beleven met de Amsterdam Light Festival rondvaart van Lovers Canal Cruises! Boek je tickets hier online.