Amsterdam Light event

Amsterdam Light event

Het Amsterdam Light Festival is een bruisend event dat je minimaal één keer in je leven mee moet hebben gemaakt. Je geniet van de gezellige drukte op de kade en je beleeft de hoofdstad van Nederland vanaf het water. Ben verzekerd van een plek in een van de boten van LOVERS canal cruises door jouw tickets van tevoren online te bestellen.

Maak foto’s van het Amsterdam Light event in een semi-open boot

Gaat jouw voorkeur uit naar een semi-open boot of een gesloten boot? Beide vormen zijn beschikbaar in ons ticketaanbod. Je kiest uit verschillende afvaartlocaties, namelijk:
· De Leidsekade
· De Prins Hendrikkade
· In de buurt van het Anne Frank Huis
· Tegenover het Centraal Station

Geniet van onbeperkte drankjes en snacks aan boord

Wist je dat wij ook beschikken over een luxe salonboot? Tijdens de rondvaart geniet je van glühwein, onbeperkte drankjes en snacks aan boord. De afvaartlocatie van het event bevindt zich tegenover het Anne Frank Huis en in 75 minuten ontdek jij Amsterdam Light Festival in een verwarmde boot.

Bekijk tientallen kunstwerken vanaf het water

Tijdens het Amsterdam Light event vaar je met een van onze verwarmde boten langs tientallen kunstwerken van architecten, kunstenaars en designers. Boek je tickets vandaag nog online en ben verzekerd van een scherpe prijs.