XtraCold Icebar Amsterdam

Ga voor een avondje uit in de Icebar Amsterdam. In deze bar trotseer je lage temperaturen met een drankje in de hand. Boek snel tickets voor deze bijzondere ervaring!

Speciale prijs € 19.50 € 21.95 Boek tickets

1 Uur Rondvaart Amsterdam

Een Rondvaart Amsterdam is de perfecte activiteit om de hoofdstad te leren kennen. Jouw dagje uit in Amsterdam wordt pas echt compleet met deze tour. Boek snel!

Speciale prijs € 16 € 18 Boek tickets

Kerst in Amsterdam

Vier kerst in Amsterdam en geniet van de schoonheid van de stad tijdens de meest betoverende tijd van het jaar. Er zijn veel dingen te doen in Amsterdam tijdens de feestdagen. Haal de laatste kerstinkopen in een van de vele winkels of op de feestelijke kerstmarkt. Ga schaatsen op een van de schaatsbanen en laat je schaatsvaardigheden zien. Of geniet van de verlichte straten en de magische sfeer, terwijl je langs de grachten een wandeling maakt. Maar er is meer te doen tijdens kerst in Amsterdam. Neem bijvoorbeeld het Amsterdam Light Festival.

Amsterdam Light Festival

Er is geen betere manier om kerst te vieren in Amsterdam dan met een rondvaart. Een rondvaart is romantisch en gezellig en elke avond om 17.00 uur begint het Amsterdam Light Festival. Dit geweldige festival licht de grachten op met kunst en dat zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Meer dan 35 kunstwerken en installaties van nationale en internationale artiesten versieren de grachten in het centrum van Amsterdam. Stap aan boord van een van onze boten en zie deze geweldige kunst op de best mogelijke manier: vanaf de grachten zelf. Dus maak een al plezierige rondvaart nog specialer door tijdens het Amsterdam Light Festival te gaan. Je kunt kiezen uit 3 verschillende vertrekpunten, dus er is altijd een die gemakkelijk te bereiken is voor jou en je gezelschap.

Overleef de kou

Maar een rondvaart is niet het enige wat je tijdens de kerst in Amsterdam kunt doen. Een bezoek aan de Icebar is ook een echte winterse ervaring. Drink een drankje tussen de ijssculpturen en ontdek het verhaal van ontdekkingsreiziger Willem Barentsz. Zelfs als Amsterdam in de winter niet zo koud is, is de Icebar het zeker. Je verlaat Amsterdam wetende dat je de winter echt hebt meegemaakt. Amsterdam is een geweldige bestemming om kerst te vieren. Wacht niet langer en boek nu je tickets!