Hop On - Hop Off Bus + Boot Combinatie 24 uur

Hop On - Hop Off Bus + Boot Combinatie 24 uur

Boek uw tickets vanaf€ 28

Hop On - Hop Off Bus + Boot Combinatie 24 uur

Als jij Amsterdam zo goed en efficiënt mogelijk wilt leren kennen, is Hop on Hop off Bus en Boot Amsterdam de ideale keuze. Met een Hop on Hop off Bus en Boot Amsterdam ticket bezoek je de diverse hoogtepunten van de stad binnen 24 uur. De panoramische ramen van de bussen en boten van Hop on Hop off Bus en Boot Amsterdam zorgen er bovendien voor dat je niets van het uitzicht hoeft te missen. Daarnaast brengt de audiotour je op de hoogte van de leukste weetjes van de hoofdstad. Bepaal je eigen city sightseeing programma en geniet van de flexibiliteit van Hop on Hop off Bus en Boot Amsterdam.

Kies voor het gemak van Hop on Hop off Amsterdam

Met jouw Hop on Hop off Amsterdam ticket reis je gemakkelijk, zowel per bus als per boot, naar de meest uiteenlopende attractions. Hop on Hop off Amsterdam is de ideale manier van reizen en bespaart je tijd en geld. Bovendien kun je tijdens jouw Hop on Hop off Amsterdam reis genieten van een audiotour die in meerdere talen beschikbaar is.

Hop on Hop off Bus en Boot Amsterdam: uitstappen waar en wanneer je maar wilt

Met Hop on Hop off Bus en Boot Amsterdam haal je 24 uur lang alles uit de stad. Vaar langs de Magere Brug, stap uit bij het wereldberoemde Van Gogh Museum of ontdek de Rosse Buurt. De bus vertrekt van eind maart tot eind oktober ieder kwartier tussen 09.15 en 18.15 uur. De boot vertrekt om de 20 minuten. In het winterseizoen zijn er regelmatig vertrekken tussen tien uur ‘s ochtends en zes uur ’s avonds. Om het meeste uit jouw Hop on Hop off Bus en Boot Amsterdam ervaring te halen, kun je nu alvast de gratis app City Sightseeing Amsterdam downloaden. Bovendien kun je op onze site de route bekijken die de bussen en boten afleggen. Denk je aan 24 uur lang city sightseeing niet genoeg te hebben? Overweeg dan de Hop on Hop off Bus en Boot Amsterdam voor 48 uur. Hiermee stap jij twee dagen lang op en uit wanneer jij maar wilt. Koop snel je Hop on Hop off Bus en Boot Amsterdam tickets!