Small Boat Cruise (vertrekpunt bij het Leidseplein)

Small Boat Cruise (vertrekpunt bij het Leidseplein)

Boek uw tickets vanaf€ 19,50

Small Boat Tour Amsterdam (vertrekpunt bij het Leidseplein)

Een Small Boat Tour Amsterdam is een wel heel bijzondere manier om het mooie Amsterdam te leren kennen. Ontdek de stad vanaf het water en kom alles te weten over de grachtengordel tijdens een Small Boat Tour Amsterdam. Met de haren in de wind, en zelfs wat zon, geniet jij van het uitzicht en het open dak. Op een relaxte manier kom je meer te weten over de eeuwenoude geschiedenis van de Amsterdamse wateren. Deze Small Boat Tour Amsterdam is bovendien de perfecte gelegenheid om de kleinste grachten te bewonderen!

Small Boat Cruise Amsterdam: ervaar Amsterdams trots van heel dichtbij

De bijzondere Small Boat Cruise Amsterdam is de ideale manier om de grachtengordel te leren kennen. De bekende kanalen stammen uit de 17e eeuw en hebben een welverdiende plek op de UNESCO Werelderfgoedlijst veroverd. Tijdens deze canal tour heb je alle tijd om ze met eigen ogen te bewonderen. Gedurende de Small Boat Cruise vaar je over de beroemde Prinsengracht en Keizersgracht, voordat jullie de smalle grachten van dichtbij ervaren. De Small Boat Cruise Amsterdam brengt je onder meer op de wateren van de beroemde Rosse Buurt.

Beleef de fijne Small Boat Tour Amsterdam voordelig

Bij Lovers Canal Cruises koop jij voordelige tickets waar jij en je portemonnee blij van worden. Daarnaast zijn de boten van de Small Boat Tour Amsterdam erg milieuvriendelijk. Ze varen namelijk grotendeels op zonne-energie! Goed voor het milieu, en goed voor jou. De rondvaart is namelijk geheel geruisloos. Zo kun je je aandacht volledig bij het mooie uitzicht houden. De vertrektijden van de Small Boat Tour Amsterdam liggen tussen elf uur in de ochtend en vijf uur in de middag. Je stapt op bij de centraal gelegen Leidsekade. Dit is een ideale locatie vlakbij het Leidseplein waar genoeg things to do zijn voordat jij de Small Boat Tour Amsterdam beleeft. Ga bijvoorbeeld winkelen, daal neer op een terrasje of waag je op de schaatsbaan in het winterseizoen. De Small Boat Tour Amsterdam duurt in totaal een uur. Daarna kun je al het andere moois van Amsterdam ontdekken!

Adres: Leidseplein

Opstap locatie