Silent Disco Cruise

Silent Disco Cruise

Boek uw tickets vanaf€ 29.50

Premium Salon Silent Disco Amsterdam Cruise

Als je aan Amsterdam denkt, denk je vaak eerst aan de prachtige grachtengordel die veel bijdraagt aan de charme van de stad. De grachten zijn overal in de stad te vinden en bieden de unieke mogelijkheid om Amsterdam vanaf het water te ontdekken. Tegelijkertijd is het nachtleven heel groot in de Nederlandse hoofdstad. Op een plek waar mensen van over de hele wereld samenkomen, is het niet meer dan normaal dat dansen en plezier maken de hele tijd gebeurt. Dus waarom combineer je deze twee fantastische kenmerken, de grachten en de uitbundige sfeer van de stad niet, en maak je er een feestbezoek van? Onze Silent Disco Cruise levert precies dat! Tijdens onze rondvaart in de Silent Disco, zal een live DJ de nieuwste muziek voor je draaien, van Dance tot Disco en Hip Hop.

Een ander soort rondvaart door de Amsterdamse grachten

Maar wat is nu een Silent Disco? Het is een feest zonder trillende, luide luidsprekers. In plaats daarvan voorzien we je van een draadloze hoofdtelefoon om de muziek te horen die wordt gespeeld door de live DJ. Als je op zoek bent naar een ander soort feestervaring, dan is de stille disco Amsterdam de juiste plek! Dans op de boot terwijl je vaart door de prachtige grachten van Amsterdam, langs historische plekken en verlichte bruggen. De luxe sloep van KINboat biedt plaats aan maximaal 40 personen, dus of je nu reist met je partner, vrienden of alleen, er is plek voor iedereen! Dit buitengewone feest, onze Silent disco op een rondvaartboot in Amsterdam, vertrekt elke donderdag, vrijdag en zaterdag om 21:00 uur en/of 23:00 uur. Als klap op de vuurpijl krijg je bij aankomst een gratis alcoholisch welkomstshotje. Aan boord kan je onderweg ook drankjes kopen.

Koop je tickets voor de Silent Disco Amsterdam

Onze Silent Disco Amsterdam vertrekt vanaf het centraal station, tegenover het NH Barbizon Palace Hotel. Dus als je minimaal 18 jaar oud bent, koop dan je tickets bij een van de Lovers Canal Cruises-winkels in het stadscentrum of hier op onze website. Wil je een rondvaart maken door de grachten, maar wil je ook iets origineels ervaren? De Silent disco Amsterdam cruise is dan de juiste keuze voor jou!

Opstap locatie