Koningsdag Cruise

Koningsdag Cruise

Boek uw tickets vanaf€ 49.50

Koningsdag Cruise – 90 min rondvaart in KINboat sloep

Het eerste wat in je opkomt als je denkt aan Koningsdag Amsterdam is waarschijnlijk de grachten vol met boten en feestende mensen in oranje kleding. Lijkt al feestend varen door de Amsterdamse grachten jou ook wel wat? Grijp dan de kans en boek de Koningsdag Cruise bij Lovers! Stap aan boord van een KINboat sloep met je vrienden of familie en geniet van Koningsdag Amsterdam op de grachten net als de echte Amsterdammers dat doen.

Koningsdag vier je op de boot

Koningsdag vindt ieder jaar plaats op 27 april. Op de geboortedag van koning Willem-Alexander van Nederland. Deze dag is een officiële feestdag, wat betekent dat bijna iedereen die in Nederland woont een vrije dag heeft. Het hele land zal worden getransformeerd in een groot feest, maar er is één stad het allemaal overtreft. Koningsdag in Amsterdam is hét feest der feesten. Meer dan 600.000 mensen komen naar Koningsdag Amsterdam. De grachten vullen zich volledig met boten. Langs de kade van de grachten vieren honderden oranje geklede mensen feest. Op veel plaatsen wordt (straat)eten verkocht, zo hoef je tijdens het feesten geen honger te hebben. Ontdek Koningsdag Amsterdam vanaf een boot terwijl je langs alle feestende mensen vaart!

Boek nu je tickets voor de Koningsdag Cruise!

De Koningsdag Cruise is inclusief drankjes (rosé en witte wijn, bier, water en fris) en geluidsinstallatie op de sloep. Je zult 90 minuten op de grachten doorbrengen met andere feestgangers. De Koningsdag Cruise vertrekt elke 15 minuten vanaf het Amsterdam Centraal stationsplein. Trek je beste oranje outfit uit de kast en vier Koningsdag tussen de Amsterdammers. Dit is jouw kans om deze nationale feestdag écht te beleven zoals het hoort, dus mis Koningsdag Amsterdam niet!


Centraal Station West

Opstap locatie