Authentieke Nederlandse Rondvaart

Authentieke Nederlandse Rondvaart

Boek uw tickets vanaf€ 29.50

Authentieke Nederlandse Rondvaart

Vaar mee met onze Nederlandse Authentieke Rondvaart voor de ultieme ervaring op de Amsterdamse grachten. Op een luxe saloonboot ontdek je de schoonheid van de grachten. Je stapt in een prachtig gerestaureerde historische boot: de WM1. Deze boot is elektrisch aangedreven en van alle moderne gemakken voorzien. Tijdens deze Amsterdamse rondvaart kan je genieten van wat lichte snacks en drankjes. De koffie, frisdrank, bier en wijn is onbeperkt. De gids vertelt je alles over de bezienswaardigheden die langskomen, zodat je niet alleen met een leuke herinnering maar ook met wat extra kennis over Amsterdam vertrekt.

Amsterdamse rondvaart

Deze Amsterdamse rondvaart brengt je langs alle belangrijke bezienswaardigheden langs de Amsterdamse grachten. Met meer dan 100 kilometer waterwegen die door de stad lopen, is er veel te ontdekken. Deze ontspannende reis duurt ongeveer 75 minuten. Dat is meer dan genoeg tijd om de iconische grachten te zien, zoals de Amstel en de Herengracht.

Boek nu!

Mis deze exclusieve ervaring niet uit. Het is de perfecte tour op een zonnige dag, maar als het regent is de ervaring nog steeds geweldig, want de boot heeft een luifel om je tegen het weer te beschermen indien nodig. Deze Amsterdamse rondvaart vertrekt vanaf Lovers Canal Cruises, tegenover het Barbizon Palace Hotel. Bevaar de Amsterdamse grachten in stijl en boek nu de Authentieke Nederlandse Rondvaart!