Body Worlds Amsterdam

BODY WORLDS: The Happiness Project

Boek uw tickets vanaf   € 23.95 € 20.50

Ticket

Selecteer een datum

Er zijn geen data beschikbaar

{{packageItem.ItemName}}


Na middernacht ( {{vm.getDateAsString(vm.dayAfterDate)}} )

Selecteer tijd


Na middernacht ( {{vm.getDateAsString(vm.dayAfterDate)}} )

Er zijn geen beschikbare timeslots

Opstap locatie

Aantal tickets

Er zijn geen prijzen beschikbaar

Selecteer maaltijden

 • {{ (vm.itemPrices | filter:{ItemCategoryId:key})[0].Name }} - Nog beschikbaar: {{vm.getRemainingMeals(key)}}

Totaal bestelling €{{vm.getTotalPrice() | number : 2}}

Belangrijke info

 • Openingstijden: 
  Zondag - vrijdag van 09.00 - 20.00 u.
  Zaterdag van 09.00 - 22.00 u.
 • Speciale openingstijden:
  Op publieke feestdagen en schoolvakanties
  Dagelijks van 09.00 - 22.00 u.
 • Laatste toegang:
  1 uur voor sluitingstijd
 • Locatie:
  Damrak 66, Amsterdam
 • Je hebt 14 dagen om je aankoop te heroverwegen in overeenstemming met ons teruggavebeleid. Mail info@lovers.nl voor meer info.

Inclusief

 • Snelle toegang tot BODY WORLDS Amsterdam

BODY WORLDS Amsterdam

BODY WORLDS Amsterdam is de ideale plek voor een leerzaam dagje uit. Ontdek met eigen ogen de prachtige permanente expositie van BODY WORLDS Amsterdam en maak met je gezelschap een indrukwekkende reis door het menselijk lichaam. BODY WORLDS Amsterdam biedt een interactieve tentoonstelling over de anatomie van de mens. Zo kom je na een bezoek aan BODY WORLDS Amsterdam een stuk wijzer thuis. Boek nu snel de voordelig geprijsde tickets bij Lovers Canal Cruises en ga op ontdekkingstocht.

BODY WORLDS: The Happiness Project absolute must-see!

Waar komt geluk vandaan? En, hoe worden we nu écht gelukkig? Het zijn interessante vragen waar we allemaal wel eens over nadenken. De antwoorden op deze vragen krijg je in BODY WORLDS: The Happiness Project. Deze expositie laat je de invloed van geluk op onze gezondheid zien. Het nastreven van geluk en, natuurlijk, de liefde zijn belangrijke doelen in ons leven. Maar wie of wat bepaalt nu eigenlijk hoe jij je dagelijks voelt? BODY WORLDS: The Happiness Project neemt je mee op een spannende reis. Je ontdekt de voordelen voor onze gezondheid als we ons helemaal blij voelen. BODY WORLDS: The Happiness Project is een project van Gunther von Hagens en een absolute must-see attractie in de hoofdstad.

Bezoek BODY WORLDS Amsterdam wanneer het jou uitkomt

De openingstijden van BODY WORLDS Amsterdam variëren van negen uur in de ochtend tot tien uur in de avond. Dus of jij nu een ochtend- of avondmens bent: er is altijd wel een geschikt moment voor een bezoekje! Daarbij opent BODY WORLDS Amsterdam zelfs tijdens de feestdagen haar deuren. Met de fast track toegang maak jij zonder te wachten je entree. Zo houd je tijd over voor de boeiende tentoonstelling. BODY WORLDS Amsterdam beschikt over maar liefst 200 anatomische preparaten en laat je verbazen over de kwetsbaarheid en complexiteit van het menselijk lijf. De expositie van BODY WORLDS Amsterdam zijn geschikt voor jong en oud. Kom met je kinderen of verras je partner met een leuk dagje uit. Reserveer snel jouw kaarten online en ervaar binnenkort zelf het grote succes van het onvergetelijke BODY WORLDS Amsterdam.