Candlelight Cruise

Candlelight Cruise

Boek uw tickets vanaf€ 42,50

Candlelight Cruise Amsterdam

Lovers Canal Cruises biedt jou de ideale date. Of het nu Valentijnsdag is, een verjaardag, of een speciaal jubileum... met een Candlelight Cruise Amsterdam zit je goed! De pittoreske grachten van de hoofdstad zijn van zichzelf al erg romantisch, maar het flikkerende kaarslicht op de mooie Candlelight Cruise Amsterdam maakt jullie boottocht nog specialer. Leer de Amsterdamse grachtengordel kennen terwijl jij en je geliefde lekkere snacks en wijnen geserveerd krijgen. Candlelight Cruise Amsterdam is het ideale avondje uit voor jou en je gezelschap!

Romantische Rondvaart Amsterdam

Natuurlijk is een Candlelight Cruise Amsterdam extra bijzonder als je je geliefde meeneemt, maar ook met andere dierbaren kun je genieten van een Romantische Rondvaart Amsterdam. De UNESCO Werelderfgoedlijst grachtengordel is een plek die iedereen graag gezien wil hebben. Beleef deze Romantische Rondvaart Amsterdam onder het genot van heerlijke hapjes. Op de Romantische Rondvaart Amsterdam worden er namelijk diverse vleeswaren en kaasspecialiteiten gereserveerd. Een goede wijn en de kaarsen maken jouw Candlelight Cruise Amsterdam compleet!

Ontdek Amsterdam vanaf het water

De audiotour brengt je tijdens de canal tour op de hoogte van leuke weetjes over de wereldberoemde grachten van onze hoofdstad. Je kunt kiezen uit maar liefst 19 talen. De dag erna kun je samen met jouw geliefde de rest van de hoofdstad verkennen. De Candlelight Cruise Amsterdam is het ideale uitstapje om jullie weekend Amsterdam mee te beginnen. De canal cruise duurt ongeveer 1 uur en drie kwartier en vertrekt in het zomerseizoen dagelijks om negen uur in de avond. In het winterseizoen vertrekt de Candlelight Cruise Amsterdam op dinsdag, donderdag en vrijdag. In het weekend stap je om half negen in de avond aan boord. Zorg dat je 20 minuten van tevoren aanwezig bent op de Prins Hendrikkade 25. Tijdens de boottocht kun je onbeperkt bier, wijn en frisdrank bestellen. De lekkere kazen en andere hapjes maken het helemaal af. Als je liever een uitgebreid diner hebt, zijn de Burger, Pizza of Diner Cruise een goede uitkomst. Bekijk zeker ook de andere activiteiten van Lovers Canal Cruises. Je combineert deze gemakkelijk met de bijzondere Candlelight Cruise Amsterdam.