Amsterdam Burger Cruise

Amsterdam Burger Cruise

Boek uw tickets vanaf€ 39

Amsterdam Burger Cruise

De Amsterdamse grachtengordel leren kennen terwijl je geniet van lekkere hamburgers en drankjes: dat is wat een Amsterdam Burger Cruise jou biedt! Neem je vrienden of familie mee en stap aan boord van de bijzondere Amsterdam Burger Cruise van rederij Lovers Canal Cruises. Zowel voor jong als oud is dit een boottocht om niet snel te vergeten. Koop je tickets nu zeer voordelig en ontdek het mooie Amsterdam in het donker!

Beleef een geweldige Amsterdam Burger Rondvaart

Tijdens een Amsterdam Burger Cruise geniet je van de levendige verhalen die de ervaren live gids vertelt. Van interessante feitjes tot echte insiders informatie: het komt allemaal aan bod! Gedurende deze leerzame Amsterdam Burger Rondvaart spijker je je kennis over de stad dus flink bij. Omdat de canal cruise ’s avonds plaatsvindt, zien de pittoreske grachten er nóg mooier en sfeervoller uit. Na ongeveer een half uur heb je ongetwijfeld trek gekregen, dus is het tijd voor.. hamburgers! Speciaal voor deze Amsterdam Burger Rondvaart worden de burgers op een Big Green Egg barbecue klaargemaakt. Zo eet je de lekkerste gegrilde hamburgers tijdens deze voordelige Amsterdam Burger Rondvaart. Natuurlijk blijft het niet bij een hoofdgerecht alleen. Het personeel van de Amsterdam Burger Cruise serveert daarna zelfgemaakte brownies. Ondertussen kun je naar hartelust bier, wijn of frisdrank bestellen.

Praktische informatie over de canal cruise

De boot van Amsterdam Burger Cruise vertrekt in het zomerseizoen (eind maart tot eind oktober) dagelijks om half zeven in de avond. In het winterseizoen vertrekt de Amsterdam Burger Cruise op alle dagen, behalve op maandag en woensdag. De tour begint om zes uur in de avond en duurt ongeveer anderhalf uur. Dit is het perfecte tijdsbestek om de grachten goed te leren kennen en van een lekkere maaltijd te genieten! Graag ontvangen we je 20 minuten voor aanvang op de Prins Hendrikkade 25. De live gids van de smaakvolle Amsterdam Burger Cruise spreekt bovendien Engels en Spaans. Neem dus vooral je internationale reisgezelschap mee! Boek gemakkelijk een onvergetelijke Amsterdam Burger Cruise en stap binnenkort bij ons aan boord. Omdat een Amsterdam Burger ticket je recht geeft op onbeperkte drankjes, is de prijs wel heel voordelig.

Opstap locatie