Water Colors Cruise – Small Boat

Water Colors Cruise – Small Boat

Boek uw tickets vanaf€ 24,50

Het Amsterdam Light Festival is beëindigd. Bekijk andere rondvaarten in Amsterdam.

Amsterdam Light Festival

Geniet tijdens het Amsterdam Light Festival van een 75 minuten durende rondvaart door de karakteristieke grachten van Amsterdam en sta versteld van de prachtige lichtsculpturen van hedendaagse kunstenaars, afkomstig uit de hele wereld.

Tijdens de cruise op de Small Boat wordt je voorzien van een glas Gluhwein of een warme chocolademelk. Om er voor te zorgen dat je het niet koud krijgt in deze half open boot krijg je kussens en dekens. De Small Boat heeft een persoonlijk karakter en geeft een goede mogelijkheid om foto’s te maken.

Highlights Amsterdam Light Festival

  • Spectaculaire lichtsculpturen
  • De Amsterdam Light Festival rondvaart (Water Colors Cruise) 
  • De unieke warme sfeer in de koudste maanden van het jaar

Kaarten Licht festival Amsterdam

De Water Colors Cruise is de vaarroute van het Amsterdam Light Festival en tevens de beste wijze om de geweldige lichtsculpturen te bewonderen. Met de comfortabele boten kun je lekker achterover leunen en genieten van het indrukwekkende uitzicht. Mis dit niet en boek snel en voordelig je Amsterdam Light Festival tickets online bij Lovers Canal Cruises!

Thema Amsterdam Light Festival

De organisatie van het Light Festival Amsterdam introduceert iedere editie een nieuw thema waar de kunstenaars hun lichtsculpturen op dienen te baseren. Het thema van het Amsterdam Light Festival 2017 – 2018 is, Existential. Met Existential wil het festival bezoekers op een positieve manier stimuleren om na te denken over wat mensen verenigt en welke rol licht hierin speelt.

De Kunstenaars

Iedere editie van het Amsterdam Light Festival worden de kunstwerken geselecteerd door een jurypanel. Via een Call for Concepts wordt er wereldwijd een oproep gedaan aan kunstenaars om nieuwe ideeën in te sturen voor het festival. In totaal zijn er ruim 35 lichtsculpturen geselecteerd van kunstenaars, designers en architecten afkomstig van over de hele wereld, om de binnenstad van Amsterdam op kunstzinnige wijze te verlichten.

Bereikbaarheid Amsterdam Light Festival

Lovers Canal Cruises is de perfecte opstapplek voor het licht festival van Amsterdam. Lovers Canal Cruises bevindt zich schuin tegenover het Centraal Station.

Openbaar vervoer

De kade voor de Small Boat ligt schuin tegenover het Amsterdam Centraal Station en tegenover Barbizon Palace Hotel.

Auto

In de buurt van de kade van Lovers Canal Cruises is een grote parkeergarage. Reserveer van tevoren een parkeerplaats in P1 Parking Amsterdam Centrum en profiteer van een mooie korting (vol=vol).
Klik hier voor meer informatie!

Official Partner

Official Partner

Lovers Canal Cruises is officieel partner van het Amsterdam Light Festival

Comfortabele Moderne Boten

Comfortabele Moderne Boten

Onze boten beschikken over de laatste technologie voor ultieme comfort

Live Commentaar

Live Commentaar

Live commentaar door de schipper


Lovers Canal Cruises tegenover het Barbizon Palace Hotel

Opstap locatie