Water Colors Cruise + Ice*Amsterdam

Water Colors Cruise + Ice*Amsterdam

Boek uw tickets vanaf€ 31.50

Het Amsterdam Light Festival 2018-2019 is beëindigd. Bekijk hier onze andere rondvaarten.

Amsterdam Light Festival + Ice*Amsterdam

Tijdens de 7de editie van het Amsterdam Light Festival wordt Amsterdam wederom getransformeerd tot een ware lichtstad. Van 29 november 2018 tot en met 20 januari 2019 zie je in en om de grachten ruim 23 lichtkunstwerken van internationalen kunstenaars en ontwerpers. De beste manier om van deze pracht te genieten is vanaf een rondvaartboot. Met Lovers Canal Cruises zie je dit winterse lichtfestival van dichtbij. Neem plaats in een van onze comfortabele, verwarmde boten en geniet van het uitzicht tijdens de Amsterdam Light Festival rondvaart.

Schaatsen in Amsterdam

Combineer de Water Colors Cruise met een rondje op de schaatsbaan op het Museumplein. Het ideale recept voor een winters dagje uit. De schaatsbaan van Ice*Amsterdam bevindt zich op een iconische plek tussen de grote musea van Amsterdam. Plezier voor jong en oud! Bind je schaatsen onder en glij over het ijs met het Rijksmuseum op de achtergrond.

Bereikbaarheid Amsterdam Light Festival en Ice*Amsterdam

De afvaartlocaties van Lovers Canal Cruises zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto. De afvaartlocatie Prins Hendrikkade 25 ligt schuin tegenover Amsterdam Centraal Station. Als je met de auto komt is er naast de kade van Lovers Canal Cruises een ruime parkeergarage van P1. Kijk voor beschikbaarheid en het reserveren van een plek op de website van P1.

Ice*Amsterdam bevindt zich op het Museumplein. Je kunt hier komen vanaf Amsterdam Centraal Station met tram 2 (stop: Rijksmuseum). Als je met de auto komt kun je parkeren in het Q-park onder het Museumplein.

Heb je een vraag over de Amsterdam Light Festival rondvaarten? Klik dan hier.

Official Partner

Official Partner

Lovers Canal Cruises is officieel partner van het Amsterdam Light Festival

Comfortabele Moderne Boten

Comfortabele Moderne Boten

Onze boten beschikken over de laatste technologie voor ultieme comfort

Audio Commentaar

Audio Commentaar

Audio commentaar beschikbaar in het Nederlands en Engels