Water Colors Cruise - Loetje Centraal Station

Water Colors Cruise - Loetje Centraal Station

Boek uw tickets vanaf€ 21.50

Het Amsterdam Light Festival 2016 - 2017 is afgelopen. Bekijk onze dag- en avondvaarten.

 

Amsterdam Light Festival

Amsterdam wordt omgetoverd tot een ware lichtstad tijdens het Amsterdam Light Festival. Hedendaagse kunstenaars van over de hele wereld hebben spectaculaire lichtsculpturen gemaakt, die door de binnenstad van Amsterdam zullen worden verspreid. De Amsterdam Light Festival rondvaart (ook bekend als de Water Colors Cruise) is de beste manier om van deze imponerende lichtsculpturen te genieten. Onze comfortabele en verwarmde boten bieden je eersterangs plaatsen voor dit indrukwekkende Light festival van Amsterdam. 

Highlights Amsterdam Light Festival

  • Spectaculaire lichtsculpturen
  • De Amsterdam Light Festival rondvaart (Water Colors Cruise) met audio commentaar over de kunstwerken
  • De unieke warme sfeer in de koudste maanden van het jaar 

Kaarten Licht festival Amsterdam

De Water Colors Cruise is de vaarroute van het Amsterdam Light Festival en tevens de beste wijze om de geweldige lichtsculpturen te bewonderen. Via de comfortabele en goed verwarmde boten van Lovers Canal Cruises kun je lekker achterover leunen en genieten van het indrukwekkende uitzicht. Mis dit niet en boek snel en voordelig je Amsterdam Light Festival tickets online bij Lovers Canal Cruises!

Thema Amsterdam Light Festival

De organisatie van het Light Festival Amsterdam introduceert iedere editie een nieuw thema waar de kunstenaars hun lichtsculpturen op dienen te baseren. Het thema van het Amsterdam Light Festival 2016 – 2017 is, A view on Amsterdam.

De kunstenaars dienen op geheel eigen wijze hun kijk op de hoofdstad uit te beelden in een imposant lichtsculpturen. De kunstenaars hebben de uitdaging gekregen om de stad vanuit een nieuw perspectief te bekijken en uit te beelden. Het is de bedoeling dat de kunstenaars niet alleen hun nieuwe kijk op Amsterdam, maar ook op diens architectuur en rol op het wereldtoneel, weten uit te beelden in een imposant lichtsculptuur.

Het thema is vrij voor interpretatie, wat de kunstenaars veel vrijheid geeft om een eigen draai aan het thema te geven. Amsterdam, diens architectuur en rol op het wereldtoneel zal op veel verschillende manieren worden uitgebeeld. Op soms humoristische, futuristische of juist historische wijze zullen de kunstenaars hun interpretatie op het thema loslaten.

Bereikbaarheid Amsterdam Light Festival

Lovers Canal Cruises is de perfecte opstapplek voor het licht festival van Amsterdam. Deze opstaplocatie van Lovers Canal Cruises bevindt zich tegenover Amsterdam Centraal Station, bij het restaurant Loetje Centraal.

Openbaar vervoer

Deze vertrek locatie bevindt zich bij restaurant Loetje Centraal, tegenover het Amsterdam Centraal Station op 1 minuut loopafstand.

Auto

Boek je Amsterdam Light Festival rondvaart kaarten via Lovers Canal Cruises en ontvang speciale korting op je parkeerkaart bij P1! 
Klik hier voor meer informatie!

Official Partner

Official Partner

Lovers Canal Cruises is officieel partner van het Amsterdam Light Festival

Comfortabele Moderne Boten

Comfortabele Moderne Boten

Onze boten beschikken over de laatste technologie voor ultieme comfort

Audio Commentaar

Audio Commentaar

Audio commentaar beschikbaar in het Nederlands en Engels

Adres: Steiger naast restaurant Loetje

Opstap locatie