Water Colors Cruise – Leidseplein + Pannenkoek Westermarkt

Water Colors Cruise – Leidseplein + PANCAKES Amsterdam Westermarkt

Boek uw tickets vanaf€ 29,50

Water Colors Cruise – Leidseplein + PANCAKES Amsterdam Westermarkt

Geniet van een fantastisch dagje uit in Amsterdam. Eet een heerlijke pannenkoek op de Westermarkt en geniet daarna van een rondvaart tijdens het Amsterdam Light Festival. De leukste combinatie van deze winter!

PANCAKES Amsterdam Westermarkt

PANCAKES Amsterdam Westermarkt is begonnen in 2007 als een authentiek Nederlands pannenkoeken restaurant met een twist. Het moderne interieur en een uitgebreid menu met recepten geïnspireerd door wereldgerechten maakt elk bezoek aan dit restaurant een leuke ervaring. De pannenkoeken worden gemaakt met fairtrade bloem, eieren, melk en een speciaal geheim ingrediënt dat de pannenkoek extra lekker maakt. Je kan kiezen uit een naturel, kaas, spek of chocolade pannenkoek met daarbij een drankje.

Amsterdam Light Festival

Amsterdam wordt omgetoverd tot een ware lichtstad tijdens het Amsterdam Light Festival. Hedendaagse kunstenaars van over de hele wereld hebben spectaculaire lichtsculpturen gemaakt, die door de binnenstad van Amsterdam zullen worden verspreid. De Amsterdam Light Festival rondvaart (ook bekend als de Water Colors Cruise) is de beste manier om van deze imponerende lichtsculpturen te genieten. Onze comfortabele en verwarmde boten bieden je eersterangs plaatsen voor dit indrukwekkende Light festival van Amsterdam.

Bereikbaarheid Amsterdam Light Festival

De opstaplocatie voor de Water Colors Cruise op de Leidsekade bevindt zich recht tegenover het de ingang van het Amsterdam American Hotel op de Leidsekade 97. Pak tram 1, 2 of 5 of bus 170/172 en stap uit bij het Leidseplein. Met de tram ben je iets langer onderweg dan met de bus. Als je ervoor kiest om met de auto te komen, kun je deze opstaplocatie bereiken vanaf Amsterdam Centraal Station via de Spuistraat en Leidsegracht.

Let op: het is 15 minuten lopen vanaf PANCAKES Amsterdam Westermarkt naar Leidsekade.

Official Partner

Official Partner

Lovers Canal Cruises is officieel partner van het Amsterdam Light Festival

Comfortabele Moderne Boten

Comfortabele Moderne Boten

Onze boten beschikken over de laatste technologie voor ultieme comfort

Audio Commentaar

Audio Commentaar

Audio commentaar beschikbaar in het Nederlands en Engels

Opstap locatie