1 uur Rondvart Amsterdam - Albert Heijn

1 uur Rondvart Amsterdam - Albert Heijn

Boek uw tickets vanaf € 14

Ticket

Selecteer een datum

Er zijn geen data beschikbaar

{{packageItem.ItemName}}


Na middernacht ( {{vm.getDateAsString(vm.dayAfterDate)}} )

Selecteer tijd


Na middernacht ( {{vm.getDateAsString(vm.dayAfterDate)}} )

Er zijn geen beschikbare timeslots

Opstap locatie

Aantal tickets

Er zijn geen prijzen beschikbaar

Selecteer maaltijden

  • {{ (vm.itemPrices | filter:{ItemCategoryId:key})[0].Name }} - Nog beschikbaar: {{vm.getRemainingMeals(key)}}

Totaal bestelling €{{vm.getTotalPrice() | number : 2}}

Inclusief
GPS Gids in meerdere talen beschikbaar
E-ticket direct beschikbaar op smartphone
Kostenloos annuleren tot 8 uur voor aanvang activiteit
Verdere informatie
Voor de actuele openingstijden, zie Lovers website.
Check-in 5 minuten voor vertrek nabij het Centraal Station (Prins Hendrikkade 25).

Instructies verzilveren:
Selecteer de gewenste datum (indien de datum niet klikbaar is, is deze datum reeds uitverkocht)
Selecteer het gewenste tijdstip (indien er 0 Tickets over zijn, zijn alle zitplaatsen reeds vergeven)
Selecteer het aantal tickets (Let op: er kunnen niet meer tickets geselecteerd worden dan achter het tijdstip staat genoteerd)
Klik op Boek nu
Verzilver je actie code en selecteer Bestelling plaatsen (voor elk ticket dient een unieke code ingevoerd te worden. 4 tickets staan dus gelijk aan 4 unieke codes)
Je bestelling is afgerond en worden verstuurd naar het ingevulde e-mailadres


Over deze activiteit
Duur: circa 60 minuten. 
Vertrek nabij het Centraal Station (Prins Hendrikkade 25)
Kostenloos annuleren mogelijk tot 8 uur voor aanvang activiteit.
Rondvaart Amsterdam (1 uur)

Nederland, het land dat ver onder de zeespiegel ligt, is het land van het water. Dammen, dijken, maar zeker ook de grachten spelen een belangrijke rol in de Hollandse geschiedenis. Reden genoeg om dat met een Rondvaart Amsterdam van dichtbij te ervaren. Zo’n leerzame Rondvaart Amsterdam is bovendien een ideale activiteit voor jou en je reisgezelschap. Of je nu met je kinderen of geliefde aan boord stapt! Combineer je Rondvaart Amsterdam met andere activiteiten of daal voor de rest van de dag op een terras neer. Met een Rondvaart Amsterdam beleef je een onvergetelijk dagje uit.

Verken Nederlands trots met de Boottocht Amsterdam

Een Boottocht Amsterdam neemt jou mee op ontdekkingstocht door de eeuwenoude grachtengordel van Amsterdam. De Amsterdamse grachten zijn bovendien terug te vinden op de UNESCO Werelderfgoedlijst. De hoofdstad staat niet voor niets als het ‘Venetië van het Noorden’ bekend! Laat je op de Boottocht Amsterdam rondvaren door de bekende Herengracht, Prinsengracht of Keizersgracht. Deze Boottocht Amsterdam is het perfecte uitje in de hoofdstad!

Leer Amsterdam vanaf het water kennen tijdens de Rondvaart Amsterdam

De grachtengordel van Amsterdam beslaat meer dan 100 kilometer. Onze Rondvaart Amsterdam laat jou dus meer dan genoeg zien! Stap aan boord en ontdek de prachtige grachtenpanden die langs de kade te vinden zijn en bewonder de bekende Prinsengracht en Keizersgracht. Lovers Canal Cruises staat bekend om de jarenlange expertise en helpt je graag met het bijspijkeren van je kennis. De audiogids, die in maar liefst 19 talen te beluisteren is, maakt je canal tour compleet. In korte tijd kom je van alles te weten over de mooie hoofdstad. De Rondvaart Amsterdam duurt één uur en vertrekt in het zomerseizoen van negen uur in de ochtend tot 10 uur in de avond. In het winterseizoen vertrekken de boten om half tien ’s ochtends en zit de laatste tour er om negen uur ‘s avonds op. Zorg je ervoor dat je 20 minuten van tevoren op de Raamsdonksteiger aanwezig bent. Lovers Canal Cruises verwelkomt je graag binnenkort aan boord van de Rondvaart Amsterdam. Om jouw dag in Amsterdam helemaal af te maken, combineer je jouw Rondvaart Amsterdam eenvoudig met andere activiteiten. Op onze website vind je alle informatie die je nodig hebt. Alleen hier boek je tickets die gratis zijn te annuleren tot 8 uur voor de afvaart. 

* Let op: elke rondvaart kan verschillen, afhankelijk van het verkeer op de grachten. Je ziet dus misschien niet alle bezienswaardigheden die in de beschrijving worden genoemd.