Amsterdam Light Festival + Schaatsen bij Ice*Amsterdam + Gratis warme chocomel

Amsterdam Light Festival + Schaatsen bij Ice*Amsterdam + Gratis warme chocomel

Boek uw tickets vanaf€ 31.50

Amsterdam Light Festival Rondvaart

Vaar met ons mee tijdens de 7de editie van het Amsterdam Light Festival. Van 9 november tot en met 20 januari 2019 zullen de grachten worden verlicht door ruim 25 lichtkunstwerken gemaakt door kunstenaars van over de hele wereld. Zie Amsterdam op zijn mooist tijdens de gezelligste tijd van het jaar!

Schaatsen bij Ice*Amsterdam

Ook dit jaar is op het Museumplein een prachtige schaatsbaan te vinden van Ice*Amsterdam. Bind je schaatsten onder en glij over het ijs. Jong en oud kunnen genieten van de gezelligheid, de mooie verlichting en de prachtige ligging van de ijsbaan. Na afloop drink je een heerlijke mok warme chocolademelk bij Café de Heffer om even bij te komen van de inspanning. Naast een rondvaart is toegang tot de schaatsbaan, schaatshuur en warme chocomel bij Café de Heffer inbegrepen bij het ticket.

Hoe moet ik bestellen?

Kies in de kalender de datum en tijd waarop je de rondvaart wilt gaan doen en de datum waarop je wil gaan schaatsen. Vul onderaan de winkelwagen de kortingscode in die je hebt gekregen bij de Albert Heijn en druk op verzilver om je voucher te verzilveren. Doe dit per gekochte voucher: 1 kortingscode is geldig voor 1 ticket. 

Official Partner

Official Partner

Lovers Canal Cruises is officieel partner van het Amsterdam Light Festival

Comfortabele Moderne Boten

Comfortabele Moderne Boten

Onze boten beschikken over de laatste technologie voor ultieme comfort

Audio Commentaar

Audio Commentaar

Audio commentaar beschikbaar in het Nederlands en Engels