Schoolreis Amsterdam

Ben je op zoek naar een leuke en educatieve schoolreis in Amsterdam voor jouw school of klas? Dan zit je bij LOVERS canal cruises goed. Wij bieden informatieve rondvaarten door het historische stadshart van Amsterdam en de mogelijkheid je schoolreis compleet te maken met vervoer en een bezoek aan andere attracties.

Een rondvaart in Amsterdam is een perfect klassenuitje. Het is niet alleen erg leuk, maar ook heel leerzaam. Je vaart met de klas een uur lang over de Amsterdamse grachten langs vele beroemde bezienswaardigheden zoals de Magere Brug, het VOC-schip, het Anne Frank Huis, NEMO en nog veel meer. De boot is uitgerust met een audiosysteem, hierdoor krijgen de leerlingen onderweg uitleg over wat ze allemaal zien.

Andere attracties

Naast rondvaarten bieden wij nog meer actieve en leerzame groepsuitjes aan in Amsterdam. Kies bijvoorbeeld voor BODY WORLDS Amsterdam. Hier krijg je een kijkje in het menselijk lichaam aan de hand van plastinaten en ga je op zoek naar geluk. Of kies voor Ripley’s Believe it or Not! waar je een bijzondere collectie kunt zien van natuurlijke, wetenschappelijke, artistieke en menselijke eigenaardigheden. Daarnaast kan je ook de Johan Cruijff ArenA bezoeken. Zie waar Ajax zijn wedstrijden speelt en waar grote muzikale helden hebben opgetreden. 

LOVERS biedt ook de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan Madame Tussauds. Hier kom je oog in oog te staan met je idolen. Zo zie je bijvoorbeeld Beyoncé en Barack Obama. Ook de Amsterdam Dungeon behoort tot de mogelijkheden (vanaf 10 jaar). Het is de engste, opwindendste en grappigste attractie van de stad. Tegelijkertijd leer je ook nog eens veel over de geschiedenis van Amsterdam.

Tip: combineer en krijg korting!

Al deze bovenstaande opties kunnen gecombineerd worden voor het leukste schoolreisje van Amsterdam. Onze rondvaartboten kunnen ook ingezet worden als transportmiddel. De klas wordt dan met de boot afgezet voor de attractie naar keuze. Bij LOVERS Canal Cruises is het tevens mogelijk om een bus te huren. Combineer meerdere attracties en krijg een mooie korting op het totaalpakket.

Neem contact op

Interesse of heb je een vraag? Neem via het onderstaande formulier contact met ons op en we komen zo spoedig mogelijk bij je terug. 

Je emailadres wordt niet opgeslagen en zal niet gebruikt worden voor marketingdoeleinden.

E-mailadres: info@lovers.nl
Telefoonnummer: +31 (0) 20-530 10 90