Cruise and Chill

Cruise & Chill: de geheime plekjes van Amsterdam

Boek uw tickets vanaf € 18

Ticket

Selecteer een datum

Er zijn geen data beschikbaar

{{packageItem.ItemName}}


Na middernacht ( {{vm.getDateAsString(vm.dayAfterDate)}} )

Selecteer tijd


Na middernacht ( {{vm.getDateAsString(vm.dayAfterDate)}} )

Er zijn geen beschikbare timeslots

Opstap locatie

Aantal tickets

Er zijn geen prijzen beschikbaar

Selecteer maaltijden

 • {{ (vm.itemPrices | filter:{ItemCategoryId:key})[0].Name }} - Nog beschikbaar: {{vm.getRemainingMeals(key)}}

Totaal bestelling €{{vm.getTotalPrice() | number : 2}}

Belangrijke informatie

 • ​Duur: 60 minuten
 • Inclusief twee drankjes (non-alcoholische & alcoholische drankjes)
 • Leeftijd kind en prijs:
  0 - 3 jaar: gratis
  4 - 13 jaar: kinderticket
 • Check-in: 15 min. voor vertrek bij de kade
 • Let op:
  Dit is een ticket met specifieke datum en tijd en kan daarom niet kostenloos geannuleerd worden. Neem bij vragen contact op met hello@lovers.nl.  
 • Max. 20 personen per boot
 • Toelichting tijdens de rondvaart van de schipper (in het Engels)

Over deze activiteit

 • Duur: 60 minuten
 • Twee drankjes inbegrepen (niet-alcoholische en alcoholische dranken)
 • Geniet op een warme zomerdag van een lekker koud drankje vanaf het water
 • Vaar door de smalste en oudste grachten en langs de meest (on)bekende bezienswaardigheden

The hidden gems of Amsterdam

Vaar op een warme zonnige dag met je vrienden door de grachten en kom bij van alle drukte van de stad. Leun achterover en ontspan terwijl je Amsterdam op de meest zorgeloze en exclusieve manier verkent!

Cruise & Chill neemt je mee door de oudste en smalste grachten waar de reguliere cruiseboten geen toegang toe hebben. De route is een echte "off the beaten path" -ervaring doordat je langs de minder bekende historische en opmerkelijke plekken van Amsterdam vaart onder het genot van een koud drankje samen met jouw vrienden en familie.

Een rondvaart door Amsterdam is niet compleet zonder een gids. De gidsen en schippers die mee varen op deze cruise zijn lokale experts die je de beste plekjes van de stad kunnen laten zien. Als er iets specifieks is wat je graag wilt zien kun je dat laten weten aan de schipper, die zal kijken of het mogelijk is.

Kies je vertrekpunt

Je kunt deze cruise vanaf twee verschillende plekken verspreid over de stad beginnen. De vertrekpunten liggen dicht bij de bekendste musea van de stad. Op de Prinsengracht kun je vlak bij het Anne Frank Huis aan boord stappen. Daar kun je alles te weten komen over haar tijd in het Achterhuis. Een rondvaart na een bezoek aan dit museum is misschien wel de beste manier om je nieuwe kennis te verwerken en je zelf tegelijkertijd te omringen met de schoonheid van de moderne stad.

Bij het Rijksmuseum kun je op de Stadhouderskade aan boord stappen. Het nationale museum van Nederland heeft naast de Nachtwacht van Rembrandt nog vele andere schatten van over de hele wereld.

Milieuvriendelijke boten

De boten die worden gebruikt voor de Small boat cruise zijn groen en stil. Dit betekend dat je alle geluiden van de stad kunt horen tijdens de rondvaart, terwijl je weet dat jou bezoek aan Amsterdam verantwoord is.

Deze boten zijn veel kleiner dan de traditionele rondvaartboten. Hierdoor kun je genieten in een kleinere groep en echt een gesprek aan gaan met de schipper om meer te weten te komen over de stad. Aan boord kun je zelfs iets te eten en drinken komen om van te genieten tijdens je rondvaart.