Cruise and Chill

Cruise & Chill: de geheime plekjes van Amsterdam

Boek uw tickets vanaf € 20.50

Ticket

Selecteer een datum

Er zijn geen data beschikbaar

{{packageItem.ItemName}}


Na middernacht ( {{vm.getDateAsString(vm.dayAfterDate)}} )

Selecteer tijd


Na middernacht ( {{vm.getDateAsString(vm.dayAfterDate)}} )

Er zijn geen beschikbare timeslots

Opstap locatie

Aantal tickets

Er zijn geen prijzen beschikbaar

Selecteer maaltijden

 • {{ (vm.itemPrices | filter:{ItemCategoryId:key})[0].Name }} - Nog beschikbaar: {{vm.getRemainingMeals(key)}}

Totaal bestelling €{{vm.getTotalPrice() | number : 2}}

Belangrijke informatie

 • ​Duur: 60 minuten
 • Onbeperkt drankjes (Non-alcoholic & alcoholic drinks available)
 • Check-in: 15 min. voor vertrek bij de kade
 • Vertrekt vanaf de pier bij restaurant Loetje, tegenover Amsterdam Centraal Station
 • Let op:
  Dit is een ticket met specifieke datum en tijd en kan daarom niet kostenloos geannuleerd worden. Neem bij vragen contact op met hello@lovers.nl.  
 • Max. 25 personen per boot
 • Toelichting tijdens de rondvaart van de schipper (in het Engels en Nederlands)

Over deze activiteit

 • Duur: 60 minuten
 • Onbeperkt drinken (niet-alcoholische en alcoholische dranken)
 • Geniet op een warme zomerdag van een lekker koud drankje vanaf het water
 • Vaar door de smalste en oudste grachten en langs de meest (on)bekende bezienswaardigheden

The hidden gems of Amsterdam

Vaar op een warme zonnige dag met je vrienden door de grachten en kom bij van alle drukte van de stad. Leun achterover en ontspan terwijl je Amsterdam op de meest zorgeloze en exclusieve manier verkent!

Cruise & Chill neemt je mee door de oudste en smalste grachten waar de reguliere cruiseboten geen toegang toe hebben. De route is een echte "off the beaten path" -ervaring doordat je langs de minder bekende historische en opmerkelijke plekken van Amsterdam vaart, zoals: De Leliegracht, Het huis met de hoofden en Het huis van Brienen. Sta versteld van de betoverende schoonheid van de stad terwijl je met jouw vrienden of familie geniet van een koud drankje.

Een rondvaart door Amsterdam is niet compleet zonder een gids. De gidsen en schippers die mee varen op deze cruise zijn lokale experts die je de beste plekjes van de stad kunnen laten zien. Als er iets specifieks is wat je graag wilt zien kun je dat laten weten aan de schipper, die zal kijken of het mogelijk is.

Varen met Lovers

Lovers Canal Cruises is de cruisexpert van de stad, met meer dan 60 jaar ervaring in het navigeren door de prachtige grachten van Amsterdam. Onze Small Open Boat Cruise is de perfecte lente- en zomeractiviteit, voor diegenen die graag de bezienswaardigheden van de Nederlandse hoofdstad op de meest exclusieve manier willen zien.

Elke cruise is uniek omdat de kapitein de route verandert afhankelijk van het verkeer op de grachten en de grootte van de boot. Dit helpt om ervoor te zorgen dat je een onbelemmerd zicht heeft op de bezienswaardigheden van de stad en prachtige foto's kunt maken om jezelf aan de ervaring te herinneren wanneer je thuiskomt. De Nederlandse hoofdstad heeft meer dan 100 km aan kanalen en meer dan 1200 bruggen. Een tour door de beroemde waterwegen van de stad mag je niet missen als je Amsterdam bezoekt.

Milieuvriendelijke boten

De boten die worden gebruikt voor de Small boat cruise zijn groen en stil. Dit betekend dat je alle geluiden van de stad kunt horen tijdens de rondvaart, terwijl je weet dat jou bezoek aan Amsterdam verantwoord is.

Deze boten zijn veel kleiner dan de traditionele rondvaartboten. Hierdoor kun je genieten in een kleinere groep en echt een gesprek aan gaan met de schipper om meer te weten te komen over de stad. Aan boord kun je zelfs iets te eten kopen om van te genieten tijdens je rondvaart.