U bent hier : Home » Rondvaart voor kinderen

Rondvaart voor kinderen

Met de kinderen of kleinkinderen Amsterdam bekijken is met al die trams, auto’s en natuurlijk fietsers hard werken! Amsterdam vanaf het water bekijken maakt uw dagje uit meteen een stuk minder stressvol en ook nog eens extra spannend voor de kinderen.

Naast varen bieden wij ook vele interessant combinaties met Amsterdamse topattracties. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan het beroemde wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds, het spookhuis The Amsterdam Dungeon of aapjes kijken in de dierentuin Artis? Met deze combinatiekaarten bent u goedkoper uit dan dat u losse entree bewijzen koopt. Door uw toegangsbewijzen bij Lovers Company te kopen ontwijkt u tevens de lange wachttijd aan de kassa.

Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Hop on Hop off Museumline

Hop on Hop off Museumline

Per boot naar de musea van Amsterdam

Ervaar het gemak van de hop on - hop off Museum Line. Met diverse stops bij de diverse culturele instellingen van Amsterdam.

 
Artis Royal Zoo Express

Artis Royal Zoo Express

Gezellige dag uit met het hele gezin

Een uniek dagje met het gezin naar de beroemdste en oudste dierentuin van Nederland in combinatie met een 1 uur durende rondvaart.

 
Museum Line & Madame Tussauds

Museum Line & Madame Tussauds

Museum Line & Madame Tussauds

Beleef een onvergetelijke dag met een rondvaart op de hop on - hop off Museum Line van Rederij Lovers en een bezoek aan Madame Tussauds Amsterdam. Ontmoet beroemde sterren en geniet van de grachten!

 
Floating Dutchman

Floating Dutchman

The most splashing way to discover Amsterdam!

De futuristische amfibiebus plonst de schitterende grachten in en vaart verder als rondvaartboot.