U bent hier : Home » Citysightseeing Amsterdam

Citysightseeing Amsterdams

Amsterdam staat voor velen gelijk aan cultuur. Daarnaast is Amsterdam dé stad van wereldberoemde musea zoals het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum. Met de Hop on – Hop off Citysightseeing van rederij Lovers kunt u gemakkelijk en ontspannen genieten van de indrukwekkende tour door Amsterdam.

Wij bieden nu zeer unieke combinatie tickets aan voor een rondvaart plus een tour door Amsterdam met de Citysightseeing Amsterdam. Met deze combinatietour ontdekt u Amsterdam met de boot en de bus! U komt langs verschillende interessante symbolen van de stad zoals het Koninklijk Paleis, het Anne Frank huis, de Westertoren, Amsterdams grootste windmolen en de vele musea en attracties die Amsterdam te bieden heeft.

Onderstaand een volledig overzicht van onze Citysightseeing tour.

Hop On - Hop Off Bus en Boot combinatie ticket

Hop On - Hop Off Bus en Boot combinatie ticket

De perfecte combinatie om Amsterdam te ontdekken

Wist u al dat u Amsterdam op verschillende maniren tegelijkertijd kunt bewonderen? Met de unieke Hop On- Hop Off Bus en Boot combinatie kunt u  onze sfeervolle stad op eigen manier ontdekken!

 
Hop On - Hop Off Citysightseeing

Hop On - Hop Off Citysightseeing

Unieke tour door de grachten van Amsterdam

Al bekend met de grote rode Citysightseeing bussen van Amsterdam? Graag introduceren wij de nieuwe rode rondvaartboten van Lovers: de Hop On - Hop Off Citysightseeing!

 
Small Boat Cruise

Small Boat Cruise

Geniet van de Amsterdamse grachten in een open sloep

Met de Small Boat Cruise vaart u in een sloep door de schitterende grachten van Amsterdam. Dankzij de grote komt u op plekken waar u met een normale rondvaartboot niet kunt komen!