U bent hier : Home » Museum combinations

Museum combinaties

Amsterdam staat voor vele gelijk aan cultuur. Met onze rondvaartboten vaart door het grootste openluchtmuseum van Nederland; de Amsterdamse grachtengordel. Daarnaast is Amsterdam dé stad van wereldberoemde musea zoals het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum. Met de Hop on – Hop off Museum Line van Rederij Lovers komt u gemakkelijk en ontspannen bij de leukste musea van Amsterdam.

Wij bieden nu zeer gunstige combinatie tickets voor een rondvaart plus een bezoek aan een museum in de stad. Enkele voorbeelden: het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum, de Hermitage en Het Scheepvaartmuseum. Tevens is het mogelijk om een combinatie ticket te kopen met Madame Tussauds en de Amsterdam Dungeon. Maar u kunt ook met de Artis Royal Zoo Express naar de oudste en beroemdste dierentuin van Nederland.

Een volledig overzicht van onze museum combinaties vindt u hieronder.

Hop on Hop off Museumline

Hop on Hop off Museumline

Per boot naar de musea van Amsterdam

Ervaar het gemak van de hop on - hop off Museum Line. Met diverse stops bij de diverse culturele instellingen van Amsterdam.

 
Artis Royal Zoo Express

Artis Royal Zoo Express

Gezellige dag uit met het hele gezin

Een uniek dagje met het gezin naar de beroemdste en oudste dierentuin van Nederland in combinatie met een 1 uur durende rondvaart.

 
Museum Line & Van Gogh Museum

Museum Line & Van Gogh Museum

Met de Museum Line naar het Van Gogh Museum. In het Van Gogh Museum vindt u de grootste collectie schilderijen van Vincent van Gogh.

 
Museum Line & de Hermitage

Museum Line & de Hermitage

Breng met de Museum Line een bezoek aan de Hermitage Amsterdam. In de Hermitage vindt u tentoonstellingen geproduceerd in samenwerking met de wereldberoemde Hermitage in St.Petersburg.

 
Museum Line & de Heineken Experience

Museum Line & de Heineken Experience

Bezoek met de Museum Line de wereldberoemde en originele Heineken brouwerij die is omgebouwd tot de Heineken Experience.

 

 
Museum Line & Het Scheepvaartmuseum

Museum Line & Het Scheepvaartmuseum

Altijd al willen weten hoe de zee de Nederlandse cultuur heeft bepaald? Ga dan met de Museum Line naar het Scheepvaartmuseum.

 
Museum Line & Madame Tussauds

Museum Line & Madame Tussauds

Museum Line & Madame Tussauds

Beleef een onvergetelijke dag met een rondvaart op de hop on - hop off Museum Line van Rederij Lovers en een bezoek aan Madame Tussauds Amsterdam. Ontmoet beroemde sterren en geniet van de grachten!