U bent hier : Home » Groepsarrangementen

Groepsarrangementen

Wilt u varen met een groep? Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een jubileum, een familiedag, een schoolreisje of andere groepen van meer dan 8 personen Rederij Lovers zorgt voor een onvergetelijke dag!

Voor groepen vanaf 20 personen gelden speciale tarieven op een aantal producten. Tevens bestaat de mogelijkheid om een privéboot af te huren. Dit maakt uw uitje nog exclusiever!

Onze Party & Events medewerkers helpen u graag aan een passende offerte. Door op één van de onderstaande opties te klikken vindt u meer informatie over de mogelijkheden.

Actieve arrangementen

Bedrijfsuitje

Bent u opzoek naar een gezellig bedrijfsuitje voor uw bedrijf? Wij bieden verschillende mogelijkeden. Van een uitgebreid dinner of een gezellige borrel, tot een rondvaart in combinatie met een andere leuke attractie in Amsterdam, tot het huren van een prive boot.

 
Actieve arrangementen

Schoolreisje

Voor veel kinderen is het schoolreisje de dag van het jaar. Rederij Lovers biedt scholen vele interessante combipakketten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een rondvaart van 1 uur gecombineerd met een bezoek aan Madame Tussauds, The Amsterdam Dungeon of Artis?

 
Actieve arrangementen

Voor touroperators

Rederij Lovers biedt touroperators en reisorganisaties uiterst scherpe tarieven. Om hiervoor in aanmerking te komen dient u een samenwerking met Rederij Lovers aan te gaan. Om u een goed aanbod te kunnen doen raden wij u aan om over de volgende zaken na te denken voordat u contact met ons opneemt