U bent hier : Home » Groepsarrangementen

Groepsarrangementen

Wilt u varen met een groep? Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een jubileum, een familiedag, een schoolreisje of andere groepen van meer dan 8 personen Rederij Lovers zorgt voor een onvergetelijke dag!

Voor groepen vanaf 20 personen gelden speciale tarieven op een aantal producten. Tevens bestaat de mogelijkheid om een privéboot af te huren. Dit maakt uw uitje nog exclusiever!

Onze Party & Events medewerkers helpen u graag aan een passende offerte. Door op één van de onderstaande opties te klikken vindt u meer informatie over de mogelijkheden.

Actieve arrangementen

Groepsuitje

Bent u opzoek naar een gezellig bedrijfsuitje voor uw bedrijf? Wij bieden verschillende mogelijkeden. Van een uitgebreid dinner of een gezellige borrel, tot een rondvaart in combinatie met een andere leuke attractie in Amsterdam, tot het huren van een prive boot.

 
Actieve arrangementen

Schoolreisje

Voor veel kinderen is het schoolreisje de dag van het jaar! Hiervoor kunnen scholen ook bij rederij Lovers terecht. Met een 1 uur durende rondvaartgeven wij met de Day Canal cruise een ultieme tour door de grachten van Amsterdam. Ontdek met dit origineel schoolreisje de bijzondere bezienswaardigheden die de culturele stad te bieden heeft!

 
Actieve arrangementen

Voor touroperators

Rederij Lovers biedt touroperators en reisorganisaties uiterst scherpe tarieven. Om hiervoor in aanmerking te komen dient u een samenwerking met Rederij Lovers aan te gaan. Om u een goed aanbod te kunnen doen raden wij u aan om over de volgende zaken na te denken voordat u contact met ons opneemt